Du visar bara hur avundsjuk du är

Jag tycker så synd om dig.. Att du vill veta vad jag gör exakt hela tiden, att du inte har ett eget liv. Jag vill inte ha med dig att göra, är det så svårt att fatta? Jag står fast vid att du är så borta från mitt liv. Men varför ska du fortfarande bry dig? Du är ju avudsjuk på exakt allt jag gör, va nöjd med det du är istället.. Och då ska man klanka ner för du vill att jag ska må lite sämre? patetiskt bruden ;) Det är ju dig du borde stärka istället, för det är ju du som är noll.
.
Låt mig vara, jag vill ändå inte veta av dig. Och skaffa dig ett liv, skaffa dig äkta vänner. Det är ju något du inte har iallfall.
.
Anledningen att jag skriver det på bloggen är ju för att hon självklart läser den ;) Men det är ju inte så konstigt! Får du lite panik nu när jag inte berättar vad jag gör dessa dagar.. Haha så synd (du vet exakt vem du är)

Sugen på att visa er allt nytt redan nu!

Jag vet att jag egentligen inte ska blogga, men ville bara säga att jag har fått in en tränings cykel där hemma och gjort ett helt program med rump övningar, rygglyft, armhävningar, plankat, sit ups och mycket mer som jag körde idag. Och det gick jätte bra!! :D Men helt död nu efteråt, men det är ju BEACH 2011, och nu får man träna gärnet i slutet?!
.
Sen har jag massa nytt att komma med i bloggen. Och jag längtar tills nästa vecka då allt detta händer!!! Hoppas ni läsare tycker om det lika mycket som jag!
.
.
Ha en bra valborg, puss!!
Saknar dessa två fillurer, och saknar hela åsa! Puss på er sötnosar

"Ska aldrig sluta kämpa för den som alltid ställt upp"

Nu har jag gjort ett val, och det är att ha bloggen nere tills jag fixat lite saker.. Behöver fixa allt med både vänner och en kille och få så att allt blir bra igen, min energi kommer ligga på det nu. Men jag är tillbaka efter valborg, alltså nästa vecka.
.
Jag har även bestämmt massa nytt som ska in på bloggen då. Redan nu börjat planera detta och ska få bloggen i toppskick!
.
Jag hoppas ni inte är allt för besvikna, och jag kommer ju tillbaka nästa vecka. Så bara att besöka den då med nytt och fresht? Det tycker jag låter helt toppen! :D
.
För övrigt hoppas jag på en toppen helg som jag verkligen ska njuta av... :)
.
"Det är du som fått mig att bli den jag är idag, det är du som fått mig att våga chansa. Jag ska inte sluta kämpa, jag vet att du och jag är menade för varann. Den jag ser upp till."

Dagens outfit

Tycker att det va en grymt bra start på skolan efter lov, klar med dansen på gympan + startade ett projekt i 4 ämnen om sex & samlevnad. Nu kanske skolan blir lite roligare dessa 4 veckor frammåt? ;)
.
Snart ska jag ut med Amanda och ta en power walk. Och jag får damp på mitt Justin Bieber arbete, det går inte att lägga in video klipp??!?!??! Får panik, eftersom detta ska visas upp på torsdag..... Shit, lite sent ute? :(
.
Här är två riktigt dåliga bilder på dagens outfit:
.
Här är även en mobil bild från när jag skulle sova, skulle nämligen visa Sebastian min färg och det är ju folk som undrat. Men jag är nöjd med den lilla färg jag fått än iallfall :D

Fundering igen på att sluta blogga

Jag har inte bestämmt mig helt, men jag funderar starkt på att lägga ner bloggen.. Detta kanske inte är min grej?
.
Jag vet ingenting om vad ni gillar att läsa? Eller vad ni gillar av de jag skriver och inte gillar? Så jag har inte en aning om vad jags ka skriva mer om eller något. Så allt detta känns så himla meningslöst..?
.
Jag bestämmer mig någon gång i veckan. Men jag älskar verkligen att blogga, och tänker aldrig sluta. Så jag kommer isåfall bara sätta lösenord och forsätta skriva själv. Fast då blir det ju mer som en dagbok, fattat? ;)
.
Ha det bra läsare sålänge!
.
"vissa saker slutar man aldrig kämpa för, jag ska ha dig."

Linns första hopptävling!

Jag var ju på linns hopptävling igår, och jag är verkligen stolt över henne! Första hopptävlingen och hon fick 2 rosetter och var jätte duktig! :D och dess hästa är ju för gulliga, pluttisar!

Fräknig flicka

Bad bad bad Filippa. Uppdateringen är ju pinsamt låg. Men solen är ju framme, och självklart är jag och solar? Det är ju lätt att förstå ;) men nu ska jag iallafall duscha bort att olja och känna mig go och fresh.
.
Här kommer en bild på mig när jag sola, ser ni hur mycket sommar fräknar jag fått? ;) Haha, gulligt.

Omogna ungar

Nu ska jag ner ohc fixa någon frukt eller bär och sedan lägga mig i sängen. Har varit jätte trött idag (beror ju på att jag sov drygt 6 timmar inatt) Men ändå?  Så jag ska faktiskt sova ut imorgon! :D
.
SV: Anlednien att jag censurerat texten på bilderna är för att de bilderna är hittade på google på den dressen jag vill ha. Och då vill jag inte ha någon random text på för då hade de blivit ett väldigt tjat om fake? Så vad klagar ni på ? Det är cencurerat, men det är just DEN mjukis dressen som jag vill ha och troligtvist ska köpa. Om ni nu undrar så kan ni ju gå in på raglady och fråga om priset om det är så himla noga? Haha avundsjuka ungar är det roligaste jag vet ;)
.
Godnatt ni läsare som har ett liv!:D
Bild innan jag skulle gå ut och sola i olja! Kör på denna oljan:
Tycker denna oljan (som var premiär idag) var riktigt bra faktiskt! :D Dock vet jag inte vart man köper den. Men kan man kan ju fråga runt iasåfall! Men det är ett TIPS från mig!

Länkbyte?

Vill just du köra länk byte med mig? Vilket betyder att du skriver om min blogg på din och jag skriver om din på min. Men jag har ett villkor: Man måste ha minst 100 st unika läsare på bloggen per dag. (och jag vill ha bildbevis om jag inte tror någon)
.
Så det är väll bara tt kommentera om ni vill detta? Jag tycker iallfall att detta låter himla kul :D

Snygg mjuiksdress!

Sitter och kollar lite olika kläder på nätet, och jag har fallt för denna mjukis dressen. Finns även samma på RAGLADY och den är ju bara hur snygg som helst. (även fast jag har massa mjukisdresser, haha)
.
Men frågar er, vad tycker ni om denna? Själv är den jätte snygg enligt mig. :D

Tjäna lätta pengar?

Ett lätt, men bra sätt att tjäna pengar är på denna sidan. Allt är gratis och man tjänar lätta pengar. Får även poäng när man registerar sig (poäng är en viss summa pengar)
.
Vem vill inte ha lätta snabba cash? ;) Då är detta en grym sida!

Hopp tävling

Var på Linns hopp tävling hela morgonen, så sova blev inte av! Nu ska jag snart in i duschen och sedan planera dagen. Helt underbart att få reda på att man är ledig imorgon också? ;)
.
Bilder från hopptävlingen kommer jag lägga in sen. Men hon fick 2 rosetter och var jätte duktig! :D

Påsk afton

Igår var jag uppe i Öjersbo för påskfirande, och istället för att berätta allt i detalj så blir det en massa bilder från den dagen. Hade både tur med vädret och en riktigt mysig dag! :D

Bloppis: Kofta

Kommer lägga upp 1 plagg som mest per dag, så håll utkik i bloggen nu varje dag!
Andra plagget:
(förlåt för dålig mobil bild)
Kofta som säljs för: 50 kr eller den som bjuder högst.
Storlek: M
Den är använd 1-2 gånger.
Hur betalar man sitt köpta plagg?
- Kontaktar dig som köpt plagget genom din mail (som måste skrivas om du är med och bjuder)
- Antingen bestämmer vi att träffas och betala eller så får du betala frakten på plagget så skickas det till dig.
- Betalningen sker kontant i verkligheten eller in på mitt konto! (säger kontonumemr osv vid köp)

Godnatt!

Hemma efter en riktigt underbar dag i Öjersbo! Nu ska jag precus lägga mig i sängen och snart försöka sova. Allt är nästan på plats i rummet nu också, grymt! ;)

Bloppis: T-shirt

Kommer lägga upp 1 plagg som mest per dag, så håll utkik i bloggen nu varje dag!
Första plagget:
(förlåt för dålig mobil bild)
T-shirt som säljs för: 50 kr eller den som bjuder mest!
Storlek: M
Den är använd 1 gång.
Hur betalar man sitt köpta plagg?
- Kontaktar dig som köpt plagget genom din mail (som måste skrivas om du är med och bjuder)
- Antingen bestämmer vi att träffas och betala eller så får du betala frakten på plagget så skickas det till dig.
- Betalningen sker kontant i verkligheten eller in på mitt konto! (säger kontonumemr osv vid köp.)

Dagens fråga:

Tänkte köra igång "dagens fråga" någon gång då&då, och fortsätter med detta om folk kommenterar isåfall. Det gör ju saken så mycket roligare!
.
Bloppisen kanske kommer idag, ska försöka skynda mig med den!

Glad påsk?

Glad påsk! (som man brukar säga nu eller?) Känner att jag har noll koll på detta med påsken, men försöker glida med de andra ;) Haha
.
Ligger här på madrassen, sämst natt! Ush vad jag sov dåligt och ryggen gör jätte ont. Men blir bilder när sängen är här iallfall! :D Love! Nu får man ju nöja sig med morgon go Filippa

Movie night

Go fredag som jag verkligen inte orkar göra något på. Varit väldigt mycket idag och solen tar kål på en, så blev 1 timmes power walk nu på kvällen. Ska precis sätta mig med påskägg med lillsyster i henens omgjorda rum och kolla film. Mysigt!
.
SV: Byxorna kommer från Kappahl, köptes i Mölndal.
SV: Klänningen (tunikan) är köpt på Melrose för ca: 1 årsen. Så finns inte kvar och kan inte priset.
SV: Bloppisen kommer inom kort, blev fel med alla bilder som jag skulle lägga ut
.
ha en trevlig fredags kväll!
För någon vecka sedan.

Fick hem saker från ikea

Jätte dålig uppdatering idag, men jag har varit på IKEA hela morgonen och kom hem med laptop bricka och en säng. Sen har vi otur när vi ska hämta ut sängen så den fanns inte :( Så dom kör hem den till mig på morgonen imorgon, men jag har iallfall min madrass här. Nu har jag även städat och haft en fika hos Fox.
.
Amanda kommer till mig när somhelst, och även Michelle om en stund tror jag. Tar det lungt i solen äntligen. Puss sålänge
TOMT RUM

Kvällens outfit

Nu har jag duschat, klätt på mig och väntar på att håret ska torka. Sedan blir det middag och senare iväg. Kör på en lite somrig outfit idag som jag ska ha en jeans jacka till tror jag ;)
Tunikan som egentligen är en klänning är köpt på MELROSE CO.

Hello kitty

Min gulliga mamma kom med ett litet choklad ägg, gissa vad ? Det av hello kitty såklart. Love you!

Solar

Gud va skönt jag har det här i solen! Verkligen njuter, och färg även idag har jag verkligen fått. Bränner över hela kroppen. Underbart!
Jag ska påpeka att jag inte har en aning om hur denna bilden blev, man ser ju INGENTING på datorn när man sitter i solen. ;)

Grillkväll!

Igår var jag ju och grilla uppe på ett berg, och det va ju tyvärr kolsvart. Men riktigt mysigt var det! Och även köpte vi gosaker för över 200 kr ;) Hahah

Vattenkrig

Just nu har jag årets första vatten krig i solen med min lillasyster och hennes kompis. Åh herre vad kul det är när de är små, då kan man ju ÖSA vatten över de båda ;) haha

Ute i solen med färg på kroppen

Nu har jag suttit ute i solen sen runt 11 tiden. Jätte skönt, både grillat och bara legat med marabou och vindruver till go musik. Snart ska jag in i duschen för att fixa mig för att sedan åka till Kungsbacka? ;)
och kan ni fatta, jag har på mig bikini och "magtröja", det är APRIL! What?!
.
Imorgon åker jag nog med pappsen och köper dubbelsäng till mitt rum. Äntligen blir de gjort!
En av de sötaste bilderna jag sett. Får både sommarkänslor och bara saknar någon att dela sommaren med. Underbar bild!

vart finns sweet tröjan?

Vart är din sweet tröja ifrån?
SV: Min sweet tröja finns att köpa på HOLLYWOOD eller junkyard.se, dock vet jag inte om dom finns att säljas längre. Men gud vad jag verkligen älskade den när den fanns till användning. Nu ligger den bara i en låda ;)

Tåget mot..

Snart kör pappa ner mig till stationen och jag tar tåget vidare mot ICA MAXI med Michelllissss. Vi ska handla lita gott till kvällen! ;) Namnam. Ska även träffa Amanda och Ebba sedan (vad jag vet).
.
Hoppas kvällen blir go och trevlig. Det är ju trottsallt underbart väder. Så vad kan gå snett?

Hoppas på en lyckad kväll!

Just nu ligger jag i solen och ska snart in i duschen.. Har lite planer inför kvällen, kanske dra till snipen och grilla med gott folk? Verkligen underbart väder för detta iallafall så får hoppas på de. :D
.
Förövrigt så ger jag tummen upp för vädret just nu iallfall. Det ser inte br aut men när man väl lägger sig så är ju solen verkligen stark. Ångest att jag inte låg här hela dagen :(
En bild från Mallis

leopard bikinin

Vart hittade du denna bikinin?
SV: Den är köpt på H&M förra året, så finns inte kvar någonstans tyvärr. Men ajg verkligen älskar den! :D

Ut på en power walk!

är himla arg på vädret, är ju sol men inte strålande sol! Så drar ut på en power walk för att ändå befinna mig ute. (vilket är skönt) och sedan planera dagen ;)

Vart är solan?

Godmorgon! Ligger just nu i min säng och deppar, var är solen ? Jag som verkligen skulle sola gärnet idag.. :( Och sen så om jag åker iväg någonstnas så kommer det bli JÄTTE soligt... Typiskt! Får väll ligga här och vänta på solsken, för jag ska ju bli brun ? :( Buuuu!
Igår efter en dag i solen, och det måste hända idag igen!!

Myspys i rummet!

Tja! Känner mig go här framför datorn. Blev en god sallad till middag med kyckling i, namnam.. (blir nästan hungrig nu ;)) Och ingen grillning. Får ta det en annan dag helt enkelt!
.
Musiken är i full gång i högtalarna och jag har på lite myspys. Sitter också med all min svidande bränna över hela kroppen så smörjer in mig nästan hela tiden för att kyla ner. Haha, men imorgon blir det olja! :D

Red face

Befinner mig just nu i badrummet och fixar mig, alltså plattar håret. Tog bara pyttelite rouge på kinderna idag (dock behövdes inte det ;) haha va ju redan röd!) och maskara. Så idag vilar ansiktet från pudret :D
.
Ser du detta sara ring mig nu!!!!!!!!!!!!! Försöker ju få tag i dig!! Love!

Tomaten!

Nu har jag precis duschat, tagit på mig kläder som jag tror jags ka ha på mig till kvällen. Och jag såg när jag hållde på att duscha att attans vad jag brännt mig, men det är ju super. Kommer ju bli brun då ;) Och det är värt att det svider så in i bomben!
.
I'm red :D
Nya byxor!

Ute i solen med frukost

Godmorgon! Just nu ligger jag i solen och har precis ätit lite frukost. Körde lite styrke övningar innan och det är riktigt gött att sitta här och njuta nu. Ni vet att jag lever iallfall ;) Puss
bild från i söndags

Nyduschad go brud

Efter jag legat i solen ett par timmar så gick jag ut på en power walk innan middagen. (kändes att det behövdes efter helgens goasaker) och nu kom jag precis ut från duschen!
.
Imorgon ska jag försöka komma ut med min "mini-bloppis" som jag kallar det ;) Kommer köra något plagg i taget istället för ALLT samtidigt. Så var uppdaterade imorgon!
Ni ska bara se min färg jag fått idag, underbart med sol!

Solar

Dålig uppdate från igårkväll och inatt, men jag sov hos Sara! Mycket trevlig både kväll och natt i Kungsbacka, och det blev mys i solen med frukost! Nu ligger jag och solar, puss.
Go tjej som just nu legat ute i solen!

Kär i honom

Jag kom nästan precis hem från bion med Sara, blev ju never say never igen! ;) Himla bra film! Tårar rann även denna gången. Jag ska även komma till Kungsbacka senare ikväll för att träffa Sara och se vad som händer, bara ta det lugnt denna söndag antagligen!
.
Pappa håller på att marinera köttet nu, blir ju det man äter varje dag nu. Och jag verkligen älskar det! Gabbe och hennes familj kom även förbi med pengar och en polkagris. Laget åkte ut i semi, men grattis tjejer! :D
Namnam!

In till Götet med Sara!

Nu ska jag in på bio, never say never igen! ;) Underbara sara är med mig.
Vit tröja, gröna byxor, converse, ray bane, specielgjort halsband till mig, ring, hello kitty klocka, skinnjacka!

Till Sara pedersen!

Detta inlägg är till min gose vän Sara som ville vara en del av min blogg. Hon är med för att hon verkligen är grym på att äta mat, idag fick hon i sig en hel pizza + att dela pommes frittes med mig och en annan. Hur grymt är inte det? :D Du får bli dagens tjockis med mig och den andra Sara. Hoppas du är nöjd.
.
Detta inlägg är bara för oss tres skull, för av vi är så himla grymma och får i oss detta. (tur att alla tre träna imorse)
och hennes blogg är: Sara pedersen
.
Hon är också en som borde vara med i ett program som heter "du är vad du äter" för hon är ju lika god som maten ;) Skämt å sido!
Efter lite mat så blir man såhär mätt!

Träffa sarorna

Nu ska jags nart gå ner till bussen och sedan träffa Sara och Sara, puss!
Kvällens outfit:
(tröjan är det premiär för ikväll, den jag köpte på H&M för några månader sedan)
.
Tröja: H&M
Svarta jeans: Gina tricot
Klocka: Hello Kitty
Skor: Converse
och antingen skinnjackan eller min beigha vårjacka!

BB nu

Det är en himla go lördag och jag sitter just nu och kollar BB, vet inte vad som händer ikväll ännu. Men sugen antingen på fika, eller bio? Hur mysigt är inte det. Aja, vi får se vad som händer ;)
Jag just nu:

Bra start på min lördag!

Godmorgon, jag har redan hunnit att power walka i 1,5 timme, äta och nu återstår en dusch. Gud vilken bra start på denna lördag, vädret är inte på topp med det är lagom varmt ute iallfall ;)
.
Hur denna lördag ser ut ännu har jag inte en aning om, kanske träffa william (?) eller kolla på en ny säng och alla delar till. Men jag får se när jag har duschat om börjat fixa mig.
.
Igår myste jag ju framför Big Brother med Ben&Jerry, det bästa som finns!
Och gårdagens tröja:
(ingen bild från igår)

Världens gulligaste hund?

Jag hittade denna hund igår, det är en blandras. Men jag mälter när jag ser den, tänk att gosa med den lille plutten. Vill verkligen ha den nu!!! Åh vad jag är kär i den!

Tjäna pengar på internet? GRATIS

Jag har hittat en jätte bra sida där man tjänar ihop pengar genom att vara inne på olika internetsidor eller om man t.ex. shoppar olika kläder på internet. och hur grymt låter inte det med att få in pengar i brevlådan bara sådär? Och ALLT är helt gratis, så jätte bra! :D För att komma till sidan klicka här

Länka min blogg?

Det blir ju mycket roligare att blogga när man vet att mpnga gillar ens blogg och att statestiken höjer hela tiden! Så något jag skulle tycka va jätte gulligt av er läsare var ju om ni t.ex. länka min blogg på din facebook sida? eller på din msn? eller på din egna blogg?
Det skulle jag tycka jätte mycket om! Och ni kan ju även kommentera om ni gjort det eller något sådant? Puss på mina läsare!

Fredag!

Fredag = spa kväll antagligen med hyrda filmer, basta, ansiktsmask och liknande!Och helt underbart med lov sedan så jag känner mig jätte glad just nu! :D
.
Sedan du som kommentera anonymt, skriv ditt namn istället? Och du vet väll inte vilka som bett mig komma tillbaka? Jag har många av mina läsare på t.ex. facebook, elelr min facebook grupp osc. Så håll bara tyst. Jag har inte bett DIG läsa min blogg. SÅ har du problem, dra!

Torsdag med en massa plugg!

Hej blogg läsare! Visst har ni saknat mig? ;) Men jag känner att jag behövde komma bort lite från allt bloggande. och bara ta det lugnt som man nu kallar de. Men nu är jag himla taggad på allt bloggande igen. Och jag har ju fått flera stycken som bett mig blogga för ni saknar mig... Awww
.
Jag har hela kvällen suttit och fått in mitt prov i huvudet. Jag var helt slut så gotta mig med lite morötter! Vet ni hur mycket jag älskar de? :D Det är verkligen som godis. Och jag var även med på Linnselus ridning idag, världens bästa syster!
.
SV: Ringen som jag har på bilden är köpt på RAGLADY, den kostar 189 kr.
.
Efter skolan idag så hade jag konfirmation och sedan Linns ridning.
'

Blogg paus

Jag har en blogg paus nu, kommer tillbaka kanske redan imorgon.. ?

tisdagens blogg!

Världens bästa person blir dagens blogg idag:

Bli måndagens blogg?

Vill du bli måndagens blogg? Vinnaren utses ikväll.

Seg dag!

Sitter i skolan och har min sista lektion nu, slutar ju runt halv 2 idag.. men får ju hoppas på lite tidigare ;)
Mamma har även varit och hämtat mian byxor nu, och längtar tills jag får testa dom! Skit snygga.
.
Är jätte trött idag så kommer säkert somna någon timme när jag kommer hem. Det behöver jag verkligen, inte alls sovit bra på några nätter nu. Dålig humör och det är inte okej. Ingen gillar ju de? ;) Haha
Vill ha sommar, sol och värme!

Köpa byxor idag

Godmorgon! Inte alls sugen på att gå upp när man ser vädret ute (regn och kallt), men som tur är har vi ingen vanlig skoldag. först kolla på en fotbolls match, lunch, no (eget arbete), alltså går vi från 10.00 - 13.30 ungefär. Jätte skönt!
Idag ska jag även förbi en affär i mölndal där jag la undan ett par byxor igår, ett par till gröna, men taighta. Så jag kan byta emellan pösiga och tagitha;)
.
SV: Nej jag va inte på frölunda torg. Var på kungsmässan en snabbis innan jag träffa William och Markus.
En bild från i söndags, när det va tänkt att jag skulle bada. Men det blev ju inte av ;)

Måndagens blogg


In i duschen!

Efter en hel dag med träning så går jag in i en go dusch. Detta behövdes, och det är underbart! Jag har även haft ansiktet över vatten ånga (öppnar alla porer) och sedan lagt på en typ av "mask" som åker in i huden och renar. Men den är så toppen så den syns inte ens på bilden! ;) Gillas!

Söndag med Fox

Var ju en stund med min goe kusin Fox igår, då passade vi på och ta med skate boarden och rulla ner till ica. Dock rulla vi bara ner till busshållplatsen, mer orkade inte lillkillen gå! Så tog vi bussen vidare och han fick välja glass, aldrig sett honom så glad när han satt där med sin glass, stolt kille som orkade åka på skateboarden. Världens goaste kusin!
Han vålde ju såklart den nya glassen, och jag tycker den var lite fräck. Önska det fanns dne när jag va liten ;) haha. Man fick 4 små glassar + 2 tatueringar. Hur grymt är inte det?

Fullbokad måndag med träning!

Min dag i detalj: Skola, sjukgymnast (gymma), köpte smoothie på hemvägen som blev mat, sola, mötte amanda och power walka ca: 1 timme, åt kött, tzatziki och sallad! Attans vad gött det var och träna, värmen får en så sugen på att bara gå och och röra på sig! Imorgon tror jag jag går upp 8.00 för att gå ut och power walka, men det beror på hur länge jag är uppe ikväll ;)
.
SV: Javisst kan jag fixa en bloppis! Får ju bara rota fram lite kläder i min garderob först. Detta ska bli spännande, men då har jag en deal. Att kommentarerna blir som förr, hela tiden ska det finnas kommentarer! Och jag förstår att blogg.se krånglat i några dagar men nu ska det vara bra igen!
.
SV: Det är inte BARA min toalett, det är toaletten på övervåningen. Men jag har den nästan som en egen, jag som använder den mest. Har ju båda mitt smink, mina saker, jag duschar där, fixar mig. Så ah kan ju säga mest min ;)
Jag har inte sett denna smoothien förut, så testade faktiskt den idag. Den smaka fräscht, men gillade inte smaken av granatäpple i den!

Svar på kommentar

Jag har fått en fråga om det bästa som finns på morgonen och hur jag kommer upp ut sängen? (alltså hinner itll skolan)
och det bästa jag verkligen vet är att när jag vaknat av mitt alarm se att jag fått en sms som jag verkligen blir glad av. Åh det är den bästa känslan som finns! Och det gör hela dagen så mycket lättare.
Men om man inet får de så brukar jag ställa min klocka på 10 min tidigare än vad egentligen skulle gå upp så kan man ligga och värma sig de sista minuterna innan man bestämmer sig för att gå upp. Det rä ett jätte bra tips!
En bild från åsa i april år 2010. Jag och Frida hade med oss Thaimat som vi satt och åt på en klippa precis när solen gått ner. Jätte mysig kväll med en då underbar vän!

Taggar en fotbollshelg!

Det är måndag. Och den började verkligen skit, kom försent, är trött, ville sova osv. Jag vet vad de beror på, jag missade mitt bad igår, jag fassna vid datorn pga lillewille (känn dig träffad!) så mitt vatten blev kallt. Nu märker jag hur viktig min söndagskväll är! :(
.
Förutom detta så är det sjukgymnast efter skolan. Jätte skönt att komma ner till gymmet och träna lite.(gilla,gilla,gilla) Sedan hoppas jag på fint väder så jag kan sola en del!
.
Jag sitter även nu och taggar cupen nästa helg förfullt. Får ju följa med och heja på mitt kära lag när jag själv inte kan vara emd och spela. Gött? JA! Så ska snart skriva packlista och inhandla lite nytt som behövs till helgen. (den kommer vara jätte lång bara för jag inte vet vilket väder det är:()
Vill ut på planen igen, springa. Åh vad jag längtar tills jag blir bra!

vill du bli måndagens blogg?

Vill du vara med och tävla om att bli måndagens blogg? Vinnaren utses ikväll!

söndagens blogg!

Vinnaren i söndagens blogg får nu red apå genom att klicka på bilden under!

Visar ett rum i mitt hus

Här är ett videoinlägg där jag visar ett av rummen i mitt hus. Ni människor har ju tjatat om de ett tag nu ;)

Liten filippa

Fått kommentarer om att visa hur jag såg ut nät jag va liten, alltså riktigt liten. Och som tur va så har jag precis kollat igenom massa gamla bilder, så här kommer några goingar. Hoppas ni ser vem som är jag, eller om jag är mig lik ;)

Jo Lou

Nu är klädpartyt klart och jag fick med mig en klänning från märket Jo Lou. De har verkligen helt underbara tunikor, parfymer, armband osv. Riktigt fina märkeskläder alltså!
.
Jag ska försöka få i mig något att äta(inte varit hungrig idag) och sedan funderingar på att power walka. Måste få med mig mamma (då går man mycket längra, underbart). Men hon är ju sådär sugen på de, sedan blir det bada och ta hand om mig själv. Det är ju de söndagar är till för? ;)
Här är en bild på de tunikor och liknande som jag senast använnt. Dessutom de saker som är strukna och inte ska förstöras i garderoben ;) De två klänningarna längst till vänster är de jag köpta på förra kläd partyt! Vill ni ha en närmare titt? ;)

Från h&m

Två till saker som jag köpte igår, dock finns de fler saker som jag visar senare!
Nu ska jag ner med fox och köpa glass, underbart!

Fotografier

Tog precis en bild med kameran, vilken effekt tycker ni är snyggast?


Summer!

Kom precis hem från gudstjänsten i Lindome kyrka. Nu lyser solen gött och jag ska försöka fixa lite i mitt rum. Verkligen alla mina kläder ligger på mitt golv.. INTE okej.
.
Här är bilder på dagens outfit. (byxerna va ett av köpen jag köpte igår, nöjd som attan!)

Go söndag!

Godmorgon, jag ska precis ta en dusch sedan fixa mig för gudstjänst. Visst är jag duktig? :D Känner att jag behöver gå på några..
.
Ska också passa fox innan klädpartyt så hela huset hinner bli städat och allt blir bra. Så himla mysigt, världens goaste kille!
Måste påpeka att det blev en charmig bild, det blåste verkligen mycket igår!

Vill du bli söndagens blogg?

Vad med och tävla om att bli söndagens blogg, vinnaren dras ikväll!

Lördagens blogg! (försenad)

Vinnaren i lördagens blogg får ni reda på genom att klicka på bilden. (förlåt för att den blev försenad, men vi hade gäster och jag somna ju senare efter det)

Underbar lördag!

Idag blev det en del bilder från dagen, det är ju roligast. ellerhur? ;)
DAGENS:
.
På tåget påväg mot Kungsbacka så mötte jag Frida. Följde med henne i några affärer och fick med mig både byxor, trosor +BH. Det va ju inte alls planerat ;)
.
Jag träffade ju William (lillwille) och makkan idag. Så william har ju tagit en del av bilderna, fotografen ju ;)

Lördag kväll!

Hemma från en dag med William och Markus nu.
.
Måste påpeka hur mycket blogg.se dampar! Kan ju inte ens se dagens statestik ? Men vaaaaa? Någon mer som märker de? Säg till isåfall
.
Inatt sover fox här, och det kom precis några gäster hit. Ben&Jerry får gotta sig med mig ikväll!

Iväg

Nu ska jag snart åka och träffa William! Puss

Solbrillorna på en lördag som denna!

Godmorgon! Idag är det en perfekt morgon, vakna med solen i ögonen. Hur skönt som helst! Nu ska jag precis äte lite frukost med färska bär och sedan ta en dusch. Undra hur denna lördagen slutar?
.
Hoppas alla ni får en riktigt trevlig dag!
Precis innan jag skulle somna igår!

Vill du bli lördagens blogg?

Bara att skriva "jag är med" och så säger jag vinnaren ikväll! Lycka till

Sovande unge!

Godnatt goingar!

Fredagens blogg

Vinnaren i fredagens blogg får ni reda på genom atto klicka på bilden under.
Var med och tävla på om lördagens blogg imorgon. Även vinnaren får vara med och tävla!

Mys med syster!

Just nu sitter jag framför teven med min lillasyster, sugen på att komma ut en stund. Får ju försöka få med Amanda och kanske Maja ut ;) Skulle vara skönt med en promenenad!
.
Annars väldigt skön och lugn fredag, dock lite seg. Men vad gör man inte för att ha lite syster tid ? Tycker det är jätte mysigt att ha det. :D
Jag har inet alltid haft fian tänder? ;) På bilden håller ju mian tapapde tänder på att växa ut.. Gud va fula de va under den perioden. Men jag ät väll lite charmig ändå?

Go fredag med sol!

Det är fredag, vilket betyder fredagsmys! Och det är exakt det jag ska ha ikväll, faktiskt passa min syster hela kvällen så då blir det mys med choklad fondy(stavning) och massa olika frukter som man doppar i! Mums!
.
Mamma står just nu bredvid mig och storbakar, känns ju sådär med massa gosaker bredvid. Vi ska ju ha klädparty på söndagen med bara massa märkes kläder inom Jou lou. (eller vad det nu heter) Så då får jag hoppas att jag hittar ännu mer sommarkläder! (va ju på ett sånt party för nästan en månad sedan och fick hem två klänningar)
.
Håller också på med en bloggdesign till min goa vän Tessan, så den får ni se när den kommit upp på hennes blogg ;) Spännande va?

Gossip girl

Igår hade jag det mys med mamma och lillasyster, vilket innebär fika. Jag fick också med mig en bok hem: Gossip girl. Så har bestämmt mig för att börja läsa den nu. Tror faktiskt jag kommer gilla den riktigt mycket! ;) Kan även ge betyg på den när jag läst klart den!

Bli fredagens blogg?

Vill du bli fredagens blogg? Va med och tävla om det då. Vinnaren utses ikväll!

Vinnaren av torsdagens blogg!

Klicka på bilden för att komma till bloggen. denn aperson har även beskrivit min blogg såhär på hennes blogg:
Filippa Jensen.
Grymt ball brud! Alltid glad o positiv! Lägger ut mycket bilder på sig själv (bloggen handlar ju trots allt om henne så inget negativt)! Hon skriver om sina dagar o vad hon gör, mycket tips o sånt också! Asbra blogg!
.
Åh vad jag blir glad av sånthär!!

Jag är super glad!

När jag satt på en lektion i skolan så kollade jag ju in hms sida som vanligt, och vad ser jag? BEKININ!! Så mamma beställde hem den på direkten så nu är det bara att kolla brevlådan varje dag och vänta på min lycka! Super glad!!
.
SV: Ja, bilden från ridningen är tagen i anneberg. Hennes ridklubb ligger där ;)

Hållt i en häst idag, wow!

Hej bloggen, dålig uppdatering = prov imorgon så massa pluggande! Var även med på min systers ridning idag, riktigt kul (behöver vänja mig, familjen ska rida i sommar tillsammns). Fick till o med gå med hästen+linn själv, wow!

Tjäna pengar gratis?

Jag blev precis medlem på en sida som heter "plus i kassan", där tjänar man pengar på nästan allt man gör på internet. Man får även rabatt när man shoppar på olika sidor på internet. Hur gött är inte det? ;)
.
För att komma till sidan så klickar man på bilden som jag länkar under. Och det kommer in pengar direkt till ens kort efter månaden. Utan extra kostnader, så allt är gratis!
plusikassan.seplusikassan.seplusikassan.se

Vill du bli torsdagens blogg?

Vill du bli torsdagens blogg? Vinnaren utses ikväll och alla får vara med!

Godnatt!

Nu ska jag sova mina underbara läsare. Uppdateringen var nog inte på topp idag, samma som humöret då asså. Men vi hoppas på mycket bättre imorgon. Sov gott!
Åh ska drömma mig bort lite nu, till skönheten.

Vinnaren av onsdagens blogg!

Vinnaren i onsdagens blogg får ni reda på genom att klicka på bilden under!
En lite gullig tjej, som verkligen är ur gullig och jätte snäll. Hennes blogg handlar om hennes vardag, samt kärlek och kläder. Du är super duper!
Även vinnaren och alla ni andra får ju tävla redan imorgon igen. Hur grymt låter inte det? Kanske just din tur att vinna ;)

Vad vill NI se mer i bloggen?

Hemma från sjukgymnasten och ska snart sätta igång med lite SO plugg, måste kunna allt om kristendomen. Vilket går rätt okej tycker jag allt! men det svårtaste tycker jag är allt inom Katolska kyrkan, men protestantiska och ortodoxa går super!
.
Och mitt humör är inte på topp idag märker jag.. Ush, hatar sånna dagar! Men en fråga till er: Vad vill ni se mer i bloggen? NI bestämmer ju!

Naturell Filippa i lördags!

Bli onsdagens blogg?

Vill du bli onsdagens blogg? Va med och tävla då. Berättar vinnaren ikväll

Pluggar NO!

Det är onsdag, veckan bästa vardag! Börjar 9.50 och har bara 2 No lektioner och Hkk, hur softa låter inte det? ;) Idag efter skolan blir det även sjukgymnast, jag är så himla taggad för de. Bara längtar tills jag får komma ut på fotbollsplanen igen! Gud va jag ska träna, ska bli helt bra igen!
.
Nu ska jag börja arbeta med NO, har ett prov nästa vecka om elektronik. Jag hoppas verkligen jag får ett bra restultat på detta, jag kan ju iallafall hur ett batteri fungerar än så länge ;)

tisdagens blogg!

Vinnaren idag får ni se om ni klickar på bilden under! Denna tjej är riktigt ball och har en jätte bra blogg tycker jag =) kram på dig!!
Alla får ju ha bättre lycka tills imorgon då onsdagens blogg ska lottas ut, bättre lycka nästa gång ;)?

Annotlunda bilder

dessa bilder tror jag inte ni sett tidigare, men det är bilder som inte är menade att visa! (de jag är missnöjda med) Men alltid kul att ändå visa de för någon ;)
Dessa får räcka för den här gånger, vill ni att det kommer en del 2 ? ;)

Berättar om mig

Nu tänkte jag berätta lite om mig själv.. Har ju en massa nya läsare! (dock är jag inte jätte grym på att skriva om mig själv, så ni får nöja er med detta!)
.
.
Hej jag heter Filippa Jensen och bor i en liten ort som heter Lindome utanför Göteborg.
Jag fyllde 15 år nu den 16 mars och är en tjej i mina bästa år.
På fritiden så brukar jag umgås med mina underbara vänner, träna fotboll och även köra mycket egen träning. (jag har många mål som jag bestämmt mig för att följa inom träning)
Om jag ska beskriva hur jag är mer på sättet: Jag har många energie kickar och då kan jag göra nästan vad som helst, får impulsanfall och kan komma på hel kansiga saker bara sådär. Har jätte rolig humor (enligt mig själv), för jag skrattar åt nästan allt och säger även egna skämt som jag skrattar jätte mycket åt!
Vad andra brukar säga till mig hur jag är: Helt galen, pratglad, efterbliven (hmm..), liten och lätt att prata med.
.
Hoppas ni fick reda på lite iallafall? ;) Annars är det bara att skriva i en kommentar det ni undrar eller på facebook, eller andra sett. Jag svarar på det mesta! (om de inte är för privat förståss)
En inte alls okej bild, men det är ju sånna här bilder som folk aldrig lägger upp på sig själva ;) Så varför inte bjuda på mig och lägga ut ? Haha, funderar på att lägga upp massa sånnahär, har ju en del!

Hm bjudande?

Sitter kvar i skolan med amanda och försöker få några tal i matteboken gjorda. Men ändå fassnar man framför sin spegelbild i kameran. Chamrig brud? ;) Singel och sökande!

Dagens Filippa!

Jag slutade skolan för en stund sedan, och ska snart gå hem med Amanda. Idag är ite vädret på topp, och då känns de hemskt att gå hem i sånthär, men ska försöka komma ut och power walka ikväll om det blir bättre! (vilket jag hoppas på)
.
Ses sedan!
Detta är dagens kläder ;) (håll koll på den grymma skylten i bakrunden, filippa)
.
t-shirt - stockholm
jeans - gina tricot
armband - raglady!
klocka - hello kitty
svart armband - jc

Vill du bli tisdagens blogg?

Va med om att bli tisdagens blogg, berättar vinnaren ikväll!

Godnatt bloggläsare! Nästan statestiksrekord idag ;)

Nu ska jag lägga mig i sängen och snart ska William ringa mig, han har ju kommit hem från Norge nu! Och förlåt mig, hoppas verkligen ni kan förlåta mig :( Men jag orkar inte sätta mig och göra en presentation nu, lovar att den kommer in imorgon på förmiddagen! Då får alla ni nya läsare "lära känna" mig bättre ;) Hoppas ni blir nöjda då!!!! Godnatt
JAG SVIMMAR AV

Vinnaren i dagens blogg!

Vinnaren av dagens blogg är.......... Haha det får ni reda på genom att klicka på bilden här nedan ;) (den är en länk till bloggen som vunnit)
Grattis till dig som vann, tycker du har en jätte gullig blogg som är värd att läsa. Inspereras av dina bilder, och intressanta inlägg!
.
Kör igång med "dagens blogg" imorgon igen, bättre lycka imorgon? ;) Vinnaren får även vara med imorgon och tävla också!

Kör igång dagens blogg, din tur att vinna?

Jag har varit lite från och till med dagens blogg, men nu är det bestämmt! Kör igång detta på test. och ett tips är ju att, man bara skriver "jag är med" eller liknande, och vinnaren tjänar ju bara på de ;) Får en massa av mina läsare till sig!
Dock är jag lite sent ute för ikväll, men ta chansen nu då!

jensenns.blogg.se @ facebook

Gå gärna in och gilla facebook sidan "jensenns.blogg.se" för att ha mer koll på saker i bloggen. Facebook är ju nästan alla aktiva vid, så där kan ni ju hålla koll på uppdateringar, tävlingar osv. Himla bra idé tycker jag allt! ;)

Efterlyser en bekini från H&M!

Sånthär gör mig så himla arg! Jag va inne på H&Ms sida imorse för jag håller koll lite på vilka bekinis som finns osv. Så hittade jag min stora FAVORIT i min storlek. Och den va ju egentligen slut så jag blev ju super glad och bestämde mig att beställa den så fort jag kom hem! GISSA VAD ?! DEN ÄR SLUT NU! När jag väl kommer hem så är den slut :( Sadface! Så om ni ser den på hemsidan i storlek 38 (överdelen) så kan ni ju skriva här ? TCK TACK TACK!! :D

Passa på att vara ute i solen!

Ligger just nu ute i solen, och ska sätta igång mitt pluggande. Känner redan nu hur solen bränner i ansiktet och hoppas på lite färg, passa på när solen är framme! ;)
.
Gick super bra på sjukgymnasten och ska dit på osndag igen, får ju köra riktigt pass på gymmet. Helt underbart att träna verkligen. på hemvägen köpte jag glass för att svalka mig och frusna frukter för att ha till en go smoothie ikväll!

Underbart väder, en bra start på veckan!

Har syslöjd nu, och precis börjat planera att fixa nitar på ett par sommar skjorts! Jag hoppas detta blir super, och som jag nu bestämmt, så kommer de bli skitsnygga!
.
Jag vann också en länkning på en blogg, så jag är extra glad idag! Alltid kul med nya människor. Så passar på att berätta om mig själv ikväll, eller kort fakta för att lära känna mig bättre ;) Har ju en del nya människor!!
.
Ha en fortsatt trevlig dag, jag har ju sjukgymnast direkt efter skolan så blir något snabbt att äta innan jag drar dit! Sedan ikväll blir det en del plugg, varit sjuk så missat en del! Även hoppas att det är fint väder senare så man kan sola lite? :D

Foto tävling - ta en bild på det som är kärlek för dig

Här är en länk till Foto tävlingen, klicka på bilden under!

Vart kommer jackan ifrån`?

Godmorgon! Nu börjar ny vecka, med nya bekymmer, och nya misstag. Men visst är man lika glad för de ? :D Just nu lever jag, och vill bara ta mig egenom skoldagen. (glömde ju av skolan igår och va inte trött, så somna vid halv 2, inte bra) Efter skolan är det sjukgymnast, jätte skönt att verkligen börja träna nu så jag kommer närmare fotbollen! (eller det hoppas jag iallfall, vill komma tillbaka)
.
Glöm inte fototävlingen! Den kommer inte avslutas förrän det är tillräckligt många bidrag! Så det är ju bara ni som kan påverka den. (som ett svar till era kommentarer)
.
Vart kommer min vårjacka ifrån? Jo den kommer från Lindex och kostar drygt 700 kr. Något av de bästa som jag fått detta året, helt förälskad i den. Vem visste att Lindex hade något? ;)

En helt ny vecka!

Nu ska jag lägga mig och ta min skönhets sömn! Så godnatt läsare!
.
Jätte kul att få massa roliga kommentarer och att se statestiken höja sig jätte mycket! Ni är jätte gulliga allihop!
Bild från igår

Film på tv 4

Just nu sitter jag och kollar filmen taken på 4an, dock inte sett så mycket för jag tycker den är riktigt läskig. Det är jag väll inte ensam om? Jag borde verkligen inte forsätta kolla, kollar inte på dessa filmer..
.
Men visst är det underbart att bara ta det lungt, avsluta söndagen med en film och sedan lägga sig i en skön säng och somna. Åh vad underbart, sedan får vi se om William ringer mig inatt ;)? Han kommer ju faktiskt hem från Norge och lova att ringa.
.
Men nu börjar filmen igen, så ska väll försöka kolla slutet iallafall. Lite intressant är det ju, hoppas han hittar sin dotter. Så långt har jag hängt med, haha!
Tror det är denna filmen?

filmtips, never say never

Jag kom precis hem från bio med Amanda, blev Never say never av Justin Bieber. Det är sjukt hur duktig en kille kan vara, i sån ung ålder! Jag satt och grät flertals gånger och är helt kär i honom nu! Ååååh, den är så värd att se!!

Filmtips!

En film som jag såg imors var "Heartbreaker" , jag tycker att den var riktigt bra faktiskt. Dock blir jag lite arg när saker inte går till som jag vill på film, eller när man tänker "gör såhär istället för så" osv.. (Men det är ju sån jag är, haha)
.
Filmer handlar om en kvinna som ska gifta sig med en man. Men hennes pappa vill inte att hon gifter sig med honom så han "beställer" en annan man som ska få henne att ändra sig på 10 dagar. Denne man som pappan beställde arbetade med att få kvinnor att dumpa sina män, (de kvinnor som han såg va olyckliga). Resten får ni ju se själva ;)
Denna film är värd att se!



En söndag utan solsidan är ingen riktig söndag!

Godmorgon! Dock har jag varit vaken en stund redan och kollat filmer, kommer film tips i nästa inlägg! Idag är jag sugen på bio, så får väll hoppas att jag kan dra iväg och kolla det. Annars så är söndag en riktigt lugn dag i mina ögon.
.
Glöm inte foto tävlingen! Det är ju bara att ta ett foto och sedan skicka in, inga konstigheter!
.
Förövrigt, ha en trevlig söndag!
Denna bilden togs i februari 2010, dessutom på en torsdag minns jag. Becca hade sovit över hos mig och vi började inte skolan förrän 12.20, en helt underbar dag!

Lördag kväll!

Go lördag, med faktiskt inte stora planer än. Just nu har jag precis träffat Michelle och Amanda och även ätit kebabrulle och lite godis. Ush vad jag är mätt :(

Ändrat om hela designen i bloggen

Nu under hela dagen har jag suttit med in design och verkligen bestämmt mig med att bli klar med den! Och nu är jag nästan, finns lite saker jag vill ändra. Men nu ser den helt OKEJ ut, så små ändringar gör jag en annan dag. Känner att jag är lite trött i armarna och liknande nu. Vad tycker ni om den nya designen?
.
Jag har även gjort en facebook sida som heter "jensenns.blogg.se" där ni kan hålla koll på min uppdatering, tävlingar och liknande som händer i bloggen! Så gilla den sidan på facebook om ni vill hålla er riktigt uppdaterade på mig blogg! ;)
.
.
Förövrigt så köpte mamma precis godis till mig. Jätte längesedan jag verkligen åt godis på en lördag känns de som, jag har ju hållt igång med träning. Men idag var jag verkligen värd detta! och sen en negativ sak, pizza idag igen... Eller snarare kebabrulle, familjen beställer!
Denna bilden togs i somras när jag bodde hos Oliver en vecka. Minns veckan som helt underbar och rolig.

Har ni kollat Isabelles nya webb tv program?

Satt just och kollade Isabelles nya webb tv program, och jag tycker det var sådär! Okej, lite intressant var det. Men även väldigt tråkigt och det är ju inte så att man "åh vill kolla nästa" eller något sånt, men man får ju hoppas på en bättring. (denna del av programmet lät ju bara som en intervju) Vill ni också kolla hennes nya program ? Gå in här

Godnatt!

Nu ligger jag klar för att sova i sängen, känner att jag kommer somna på två sekunder.. Haha vet inte ens varför jag fortfarande är uppe isåfall.
.
Men glöm inte tävlingen och glöm inte era åsikter i min blogg! Då blir jag super nöjd, så gör mig överaskad när jag vaknar imorgon ;)
en gammal bild från i somras.. Gillar ni att får se gamla bilder som får mig tänke på minnen? Vill ni även höra mina tankar om bilden? Skriv vad ni tycker :)

Ha en fortsatt trevlig natt!

Hej lördag! (eller vad man nu ska säga) Kom precis innanför dörren efter en redigt lång promenad lite här och var med Mandus. Hmm.. Hade även dagens lilla energi kick på vägen. Nästan värt en video på detta nästa gång!
.
+ Vem härmar jag med mina inlägg? Du som är så himla feg som inte ens vågar säga ditt namn, säg vem jag härmar då. Orkar inte slösa energi på sån här skit. En liten unge som är avundsjuk på en, skaffa dig något annat att tänka på, eller snarare: SKAFFA DIG ETT LIV!
.
+ Jag vet inte hur jag ska få bloggen bättre om jag inet får tips. och utan tips = tråkig blogg = tappar mina läsare. och då kan jag lika väl sätta lösenord ? Right?! Så ni bestämmer!
.
På något sett så gillar jag denna bilden, framhäver mitt riktiga jag. Helt crazy måste jag erkänna! (fast många tänker nog efterbliven, haha)

Foto tävling - ta en bild på det som är kärlek för dig

Nu kör jag igång en tävling!
Denna gången så ska det vara en fototävling som handlar om kärlek, för vem gillar inte kärlek här i världen?
Vad du ska göra för att vara med:
- Ta en bild på något eller en bild som får dig att tänka på kärlek. (Kärlek kan ju vara massor av olika saker)
- Sedan skickar du bilden till min e-post: [email protected]
- Skriv i en kommentar att du är med i tävlingen och länka antingen din blogg/facebook/msn/liknande.
- Sedan kan du ju hoppas på tur! ;)
Hur man vinner:
- Kommer lägga upp alla bidrag på bloggen där alla läsare får chansen att rösta! (Du får ju bättre chans om du skriver i din blogg/facebook/msn och länkar till inlägget där man kan rösta)
- Sedan räknar jag ihop rösterna + den jag tycker och får fram en vinnare!
- Vinnaren blir länkad på min blogg, facebook, msn + skickar runt till andra! (jag länkar antingen din blogg, din facebook sida eller det du vill)
.
och till sist, LYCKA TILL!

Kommer en tävling ikväll!

Ska köra igång en tävling i bloggen, som en variation. Hur super låter inte det ? ;)
Självklart så hoppas jag att mina läsare gillar detta! Och kan väll också ge tips på tävlingar ni vill vara med i?
Så håll koll ikväll underbaringar!

Fredag!

Gjorde om designen helt, som en impuls. Dock jätte missnöjd, så ska sätta mig med den ordentligt i helgen!
.
Sitter med Becca nu och ska fixa lite mat, sedan blir det kola match med Elise, Amanda och Becca! Hoppas på en lugn, men trevlig kväll! ;)
Jag idag!

Justin Bieber

Jag måste erkänna en sak, jag är helt förtrollad i Justin Bieber! Det är helt sjukt hur grym den killen är, helt perfekt på ytan iallafall. Och ni som säger att han är gay, kolla vad Justin skrev: "Haters call me gay, it's funny because their girlfriends want me more than them." Hur rätt är inte det ? ;)
.
Jag har bestämmt att jag ska gå på hans konsert när han kommer till Sverige, även kanske Cody Simpson nästa år. Men himla kul att få se Justin isåfall, får ju slåss om biljett bara!

RSS 2.0