www.onlyfilippa.blogg.se

Nu har jag startat upp den nya bloggen, bara att kolla in!
ONLYFILIPPA

Ny hemlig blogg?

NU har jag bestämmt mig, jag har blivit så inspererad av en massa saker så jag kommer ha denna blogg nere ett litet tag och starta upp en ny.. Den kommer handla om en sak, (hemligt änsålänge) och jag ska redan nu komma på namn, fixa design och allt! Tror att detta kommer bli riktigt spännande :D

Kvällens outfit

Nu ska jag iväg till bussen för vidare mot Kungsbacka.
.
Dagens outfit:

Nya favoriten

Ja den gula bhn kom med i paketet! :D Överlycklig, skulle egntligen komma i Juli.... Ååååå vad nöjd
Snygggggg!!!!!

Nya kläder

Paket med nya sommarkläder! Ja vad passande :D
Ooooj va fint, där satt den! Nyvakna ansiktet!!

Hoppas på en bra kväll

Godmorgon! 

Nu ska jag precis ta med en go dusch och sedan börja fixa mig inför en kväll i Kungsbacka. Ska säga hejdå till Sara som reser bort imorgon och umgås med mina vänner! Gud så mysigt!
Jag och min älskling har även 1 månad tillsammans idag, love.
Hoppas alla får en trevlig onsdag, och ni som fick sommarlov idag! Grattis, hoppas på en bra start av sommarlovet ikväll? Ja!
Hej på tjejen som bara myst i sängen hela dagen... Fy

Träna!!

Nu ska jag iväg på träning, hur gött låter inte det!??!?!? Säga att jag ska på träninga, wow!!!! Jag är så himla glad :D:D:D

Sommar killar

Sommar sommar, och då är det tips för pojkar! Måste ju ha en sommar fresh garderob? Ja!
.
Adrian Hammond 398 kr
Adrian Hammond 448 kr
Randigt på killar är ju så himla läckert!
Resteröds 398 kr
Savvy Citizen 798 kr
Shortor i alla former är snyggt i sommar, uppvikt eller uppknäppt, vad som helst!
Converse 699 kr?
.
Sen tycker jag shorts! Jeans short, chinos shorts, åå snyggt!
.
Som sagt, detta är bara några få plagg som jag tycker är riktigt snygga, sedan är det "Modellen" på kläderna som jag tycker är snygga, alltså olika t-shirtar, shortor, skor. Jodå, läckert säger jag bara! :D


Tips till killar och tjejer kommer snart

Nu är det ju sommar och då har jag ju mian sommar tips, det jag tycker är snyggt till både tjejer och killar! Så strax kommer det upp ett inlägg om det jag tycker är riktigt snyggt till killar i sommar ;) Håll utkik!

Tillbaka på planen

Godmorgon! Just nu ligger jag nyvaken i min säng och lyssnar på en tankeväckande låt.. Kunde ju inte somna inatt när jag låg och titta på Twilight, men nu är alla färdig tittade.. Bara att vänta på att den fjärde kommer ut i November, längtar sönder!
.
Igår=ingen bloggning! Var först på "sommarfest" hos min kusin, sedan ut på lite mer än en timmes power walk i bunketorp med mamma, sedan hem och äta och sedan till våran andra kusin som fick hem sin lilla hund igår! AWW
Visst är den söt? Skrållan
.
Nu ska jag snart dra iväg till min kusin och jobba, sedan ska jag träna fotboll! JAG ÄR TILLBAKA PÅ PLANEN. åå herre vad glad jag är, dock världens träningsvärk idag igen :( Men med lite ipren så är jag go och glad igen!!

Twilight maraton

Kom precis hem nu, ska äta lite smått och sedan börja kolla på Twilight! Maratonet är på gång, yeah! :D
Världens bästa

iväg

Nu ska jag iväg till Johan, kommer hem sen ikväll! Pussar

Mmmm twister

Mmmmm känner redan suget i min mun, TWISTER.
.
Nu ska jag precis gå in i duschen (försöka smörja in mig så jag får bort träningsvärken på rumpan och låren sedan också) och sedan ut och köpa en twister, sedan har jag inga planer! Bara ut och gå, njuta av luften. Promenera bort värken, javisst jag är öppen för alla planer!
.
Jag blev dessutom jätte glad nu och sitter och ler, dampdampdamp. Ni får ha en underbar kväll!! Haha nu när det är sommarlov vet jag inte ens vilken dag det är.... Hmmm... Håller iallafall koll på att om 4 dagar har jag en månad med min underbara pojkvän!
.
Pussar babys
Bild från de första dagarna av detta fina väder i Sverige

Man kan inte leva i en dröm

Att ha någon som man verkligen gör allt för, ställer upp för i alla lägen. Ger all kärlek som man kan ge om inte mer, och sedan bli sviken tillbaka. Då förstår man, att man inte lever i en dröm. Man lever i verkligheten, där människor beter sig som människor. Där det inte finns några änglar, alla gör misstag, alla gör dåliga saker som man sedan ångrar. Men att få skit tillbaka, bara sådär.. Även om det hänt tusentals gånger av andra personer innan så blir man lika chockad varje gång, lika ledsen och lovar sig själv att aldrig lita på personen. Men vad häner? Jo som varje gång så ger man personerna chans efter chans och blir bara mer och mer sårad nästa gång den gör något mot en. Vi lever i en värld där de flesta är för egoistiska, där avunsjuka syns mer än vad man är glad.. Sjukt men sant. Välkommen till verkligheten! Drömmarna finns bara på natten
.
Skriver av mig, mina tankar, mina känslor. Min blogg och där skriver jag exakt vad jag vill
Visst det är bara utsidan som syns, men insidan som räknas.. Och det är insidan som får andra att skadas

"skin skin som den sol du e.."

".. låt hela världen se ditt vackra leende.."
Ny ring från gina tricot köpt förra veckan

Jobba jobba jobba

Jag är duktig, blivit klar med att städa hela mitt rum. Lycklig! :D Amanda var även gullig och va hos mig ett tag idag för att ha lite underhållning? Nej men hon kom upp som en lite överasking. Lika mysigt varje gång!
.
Nu ska jag snart åka med mamma till min kusin för att jobba där ikväll, skönt att jobba när det är svalt och skönt ute! Och tjäna pengar är ju hel grymt verkligen ;)
.
Inatt ska jag ha "twilight maraton" om man nu kan säga så, ska kolla alla filmerna hela natten och sedan somna riktigt gött... Känner att jag kommer få JÄTTE träningsvärk imorgon igen :( Buuuuuu
En klockren bild på min kusin och en katt. Himla skön bild när dom var utomlands i början av året

yesterday

Redigering: Bara ljusstyrka

"talking to the moon"

Låten som går rakt ut i mina högtalare och får mig att tänka på en tid förra året..
.
Godmorgon! Jag är vaken efter att ha halvsovit lite i ett par timmar och även ätit pannkakor. :D (gårdagens dock, hihi)
Nu ska jag sätta igång med städning av mitt rum, kände verkligen för det. Jag är duktig! Har verkligen världens träningsvärk i min rumpa och inre lår, allt efter att varit hos min kusin och jobbat igår.. Men jodå, det är ju rätt bra ändå faktiskt.
.
Håller på att ladda ner alla Twillight filmerna nu också, fick världens sug att se dom efter att set trailern av den nya som kommer ut i November!! Så ikväll blir det förmodligen kolla på alla tre filmerna, har ju världens träningsvärk så kan ju inte göra något annat.. Ont att bara gå :( Stackarn..
Jag vill sola, men vart är solen?

It's friday

Nu ska jag precis springa enr till min underbara vän Rebecca, vet inte hur kvällen blir ännu men jag ska iallafall till henne nu. Hoppas ni får en lyckad kväll!
Today look, funderar dock på att byta till ett par svarta byxor!

Skolavslutning

Jag hade ju skolavslutning i onsdag, vilket betyder att jag har lov nu! Men jag har ju inte lagt ut bilder på min outfit då och andra bilder därifrån, så här kommer några få! ;)

Pannkakor, namnam

Tjaaaa!
Just nu sitter jag och äter pannkakor som jag gjort själv, duktigt av mig! Förvånade att jag äter pannkakor? Haha det är verkligen min nya favoritmat.... :D och ikväll blir det pizza också.. TJOCKT!
.
Något jag funderar på är att skaffa en mat blogg, känns som det enda jags kriver är om vad jag äter!! Haha jag verkligen älskar mat, och det står jag verkligen för.. Mmmmm mat!
.
Jag kom hem för ca: 1 timme sedan från min kusin som jag har jobbat hos. Bara man får pengar så gör jag nog det mesta! (VÄRT) Och jag ska snart in i duschen och fixa mig.. Får ju se vart jag far ikväll
Kul att jag redan ätit mig mätt och det finns hur många pannkakor kvar som helst! Äta?
.
Ser ni att jag har min WEZC t-shirt på mig, oj det är förvånande.. Månader sedan jag använde något av de plaggen ;) Och är svettig och go med nattfriss och no makeup, GULLIGT!

haha

HAHHAHHAHAHHAHAHHAAHHAHAHHKAN INTE SLUTA SKRATTA

Trötttt

Sitter i min säng, ledsen på något vis. Ler för att tänka posetivt, lyssnar på depp låtar så jag bli ledsen igen. Idag är en dag, då jag är trött, vill bara ligga och mysa framför film hela dagen.. Men då är ju duktig och ska iväg och jobba hos min kusin idag! :D Inte nog med det så ska jag cykla ett tag på träningcykeln här hemma och köra styrka! Men det blir sedan.. Nu blir det en bra film och en massa mys
.
I am not happy on the inside, but you can only see the outside

Nyvaken, osminkad, ofixat hår. Naturell

Första dagen på sommarlovet!

Godmorgon, inte alls kul att vakna upp, inte kunna somna om och vara riktigt trött! Kvällen va riktigt lyckad igår verkligen! Va servitris för 9ornas bal. Riktigt kul faktiskt ;)
.
Nu ska jag ner och ta lite frukost och sedan börja fixa mig för att åka iväg till min sjukgymnast. Berätta för honom att jag ska träna på måndag! JA! :D
.
Soooooover, pussar

Go dag i skolan

I'm so happyy!!!! Min pojke är äntligen hemma, känns skönt verkligen! :D
.
Dålig uppdate, i know. Ska nog lägga ner bloggandet halvt, vill inte ha pressen "måste blogga" exakt HELA tiden, så ska göra det mer när ja känner för det.. (kanske en gång om dagen) Har verkligen bloggtorka just nu!!
.
Dagen: Börja skolan vid 10 lekte (haha lekte helt seriöst också ;)) åt, kolla på skräckfilm. Mamma hämta oss vid skolan, hem äta, sjukgymnast, duscha, kolla träning och träffa underbara Johan.
Haha ojdå, min dag i DETALJ verkligen!! :D
.
Aja, jag kommer tillbaka snart.. Saknar ju alltid bloggandet så mycket ;)
Imorse.. Orkade inte fixa håret idag så hade mina lockar från en fläta faktiskt.. Smått gulligull

Att ett knä kan förstöra så mycket

Jag är arg, så jävla arg!
.
Jag bestämde mig precis nu att jag är tillbaka på fotbollsplanen klockan 17.00 på måndag! Oavsett vad.. Skiter i denna jävla sjukgymnastik nu.. Så jäkla arg på skiten! Jag ska spela, även om det ska betyda att jag ska springa gråtandes.. Skiter i vilket, bara jag spelar! SKa spela enda tills mina ben inte bär mig, då ska jag sluta.. BARA DÅ!
.
Kul att få reda på att man inte får åka med på eskil p.g.a detta jävla knä. FAN! Sista cupen med laget och jag får ite följa med, ANDRA cupen iår.. ANDRA! Åhhhhh........... Nu ska jag sitta i mian tårar och lyssna "waka waka" och försöka få mitt knä bättre redan idag. LYCKA TILL!
Sista mathen innan allt sket sig.. Hela fotbollen försvann.. Men ska inte låta den försvinna, jag är tillbaka!
Och sjukhuset i flera timmar i en rullstol.. Vill inte komma tillbaka dit, handikappad.
.
Måndag då gäller det. Då ska jag vara stark, klara mig igenom hela träning! TAGGAD

bada

Nu ska familjen iväg till våra vänner Anneli och Magnus för att bada och ha det bra. Pussar
Enkelt när det är varmt

Kväll i slottskogen

Slottskogen igår i bilder, dock inte bilder från hela kvällen.

Buskillen på besök

Morgon! Ska lägga mig i solen en stund nu innan jag ska iväg och jobba hos min kusin! Alltid bra att tjäna lite cash ;)
.
Min mini kusin Enzo är på besök och kom igårkväll. Något av de goaste killarna jag vet i världen! Dock är han på lite humör idag och säger nej till allting.. Haha för gullig alltså!
.
Igår va jag i slottskogen hela kvällen också och bilder kommer senare! Bye
Lillplutten för ett par månader sedan, going!

Blogrsponse

Om ni kollar på vänster sidan av min blogg så har jag en ny sak, har ni sett det? Där ni kan fråga olika saker, mycket lättare än att kommentera ;) Så har ni en fråga? Skriv den där då!
.
Testar denna funktion nu någon evcka och se hur den är. Verkar riktigt bra tycker jag iallafall. Där kan ni även gå in och se vad andra frågat och vad jag svarat dom. Så ni får reda på mer om mig. Grymt?! :)

ute i solen och steker

God morgon! Kom nästasn precis hem från Nathalie som jag sov hos inatt. Nu luktar det pannkakor, och jag som precis åt hos Nathalie :( Haha får äta ändå, så himla gott verkligen!
.
Igår skulle vi till slottskogen, sedan ändra vi oss, sedan vid 8 så bestämde vi oss för att dra in ändå. Vi gick vilse i Göteborg och kom fram till slottskogen vid halv 10, haha vi är ju för goa. Gabriel, Calle och Simon kom också efter ett tag till våran lilla picknik fillt! Drog hem vid midnatt efter en lyckad kväll. Tack godingar!
.
Nu ligger jag i solen och väntar på pannkakorna.. Haha tjockis. Färgen har nått min kropp och jag känner mig lite fresh med lite färg på kroppen ;)
.
Have a nice day people!
yesterday

jobbar på brännan

Underbart väder, så jag ligger ute på altanen och jobbar på brännan ;) Måste ju vara brunare än my boy!
Det går ju sådär, hatar att ligga still, så ligger och sprutar vatten på mig själv exakt HELA tiden.. Haha
Right now

Underbart väder

Tjoooooooooosan! Ska när som helst krypa ner i min säng med lite Glee låtar och somna.. Saknar min loverboy jätte mycket :( Så får ju lyssna på lite låtar som får mig att tänka på honom.. Haha jag är nog desperat eller något!
.
Imorse så fixade jag mig hemma hos Nathalie innnan vi drog vidare till slottskogen.
Sedan åkte vi in med en massa underbara människor in till slottskogen, tog buss 760 som tog nästan en timme.
Sedan så gick alla förutom jag och Nathalie till slottskogen, vi tog spårvagnen för att möta upp Amanda och köpa is capuchino.. Mums
Sen åkte vi tre vidare mot slottskogen där resten av människorna va
Haha kolla min min, ser så himla liten ut! Mumsar på underbar nutella!
Gottit!
.
Sedan så åkte jag även longboard, och jag kunde åka själv! Riktigt glad! :D Sugen på att köpa en nu... Haha
Sedan åkte vi alla hem igen med bussen, vidare för att bada!
.
Imorgon blir det troligtvist sola med Nathalie på dagen och sedan in till Håkan på kvällen.. Blir i såfall både grillning och mys med trevligt folk! Grymt
.
Nattinatti

Trevlig gårdagskväll!

Morning, morning.. Just nu ligger jag i Nathalies säng och har det riktigt mysigt.. (haha) Medans hon står i duschen så lyssnar jag på lite goa låtar.. ;) Underbar dag idag? Jo det hoppas vi på! Massa goa killar och tjejer drar in till slottskogen idag och har det trevligt! Självklart så blir det jordgubbar, nutella och masssa mums! :D
.
Igår hade vi en trevlig kväll med Ben&Jerry's, glassen som aldrig sviker. Bara för gott!!
Bilder:





Hemma efter shopping runda

Hej bloggen!
Jag har precis kommit hem från en till shopping runda idag igen och sitter just nu hemma hos Nathalie. Planer inför kvällen är först att kolla pojkarnas match och sedan ha dte trevligt hemma hos mig. (tror vi) ;)
.
Fick med mig en långklänning och en riktigt ball ring. NÖJD!
.
Saknar även min pojkvän så himla mycket :( Inte hört av honom på en dag...... Shit

Bild från innan jag åkte iväg. Hann inte upppdatera då!

September & petter (tror jag)

Tjenare! Slutade runt 11 idag så stack in till stan med Elise och Nathalie. Fick med mig 2 tunikor, 1 linne och nitar. (som jag minns) Riktigt nöjd för mina inpuls köp. ;)
.
Sedan blev det också god lunch på Pizza Hut, men nu är man äcklad av pizza... Haha
.
Precis fixat i ordning mig och ska snart till Petter & September, blir en kväll med pappsen! Kör även på hästsvans idag, nice! Pussar :D
Oj vad mitt linne såg konstigt ut på bilden..... Haha

RSS 2.0