Mmmm. cupcakes!

Gud va goa de blev, hoppas min underbara klass tycker det med imorgon!

Rosa cupcakes blir det nu!

Hej läsare! Har varit och köpt ingredienser till cup cakes precis för jags ka baka det till klassen tills imorgon. Hur cutie är jag inte? ;) *blink*
Var även hemma från skolan idag, inga detaljer om de. Men nu sätter jag igång mitt bakande! Rosa goa cup cakes hoppas jag på!!
Åh nästan dog när jag såg dessa cup cakes, måste testa detta någon gång!!!

at beccis house

Hej goingar! Sitter just nu i Rebeccas rum och musiken rullar på som vanligt. Snart ska vi ner och äte lite, sedan ska hon iväg på träning. Jag funderar starkt på att jag ska ut och power walka, annars blir det styrka i mitt hus ;)
.
Juste, min rehab gick bra idag, fått 6-7 övningar som ska utföras 2-3 gånger om dagen. Sedan ska jag dit nästa gång på måndag, sen onsdag och fortsätter så några veckor framöver. Detta betyder att jag får träna där också! Jätte glad :D

Go bild från i somras!

Go lektion!

Ligger just nu i solen med Amanda och pluggar, hur soft är det inte att ligga på en bänk, med solen i ryggen, med massa musik och bar ha det hurn gött som helst ? Älskar vädret :D

Godnatt

Nu lägger jag mig i sängen, så ringer förmodlingen William mig ikväll igen. Doch hålls man alltid uppe tills minst halv 1, då piggnar jag till och ligger och skriver skämt till mig själv. Underhållning från min sida ;) Godnatt läsare!
När jag bloggar mår jag bra, underbar känsla att kunna skriva ner exakt vad jag vill.

1 mil power walk

Hemma nu efter över 1 mil power walk, himla skönt tycker jag! Mamma och Katrine följde med och det gjorde allt mycket roligare, fick en go pratstund ;) SNart ska jag in i duschen, så uppdaterar innan jag går till sängs!
amanda i telefonen ;)

Börjar min rehab imorgon

Sitter just nu i köket och får solen i ryggen, åh vad gött med värme! Åt hemmagjorde pizza för en stund sedan, och mamma kom hem med nya trosor! Jätte grymt ;)
.
Imorgon börjar jag min rehab hos sjukgymnasten så ska dit 13.00 för att kolla hur det är emd knät och få lite träningar. Jag hoppas verkligen att det läks bra nu! Håller tummarna :D
En bild från i somras när jag åkte "tilt" på Gröna Lund, gud va den va läskig! Men stolt va jag efteråt :D

Vart tog våren vägen?

Hej! Det är tisdag, och jag är i skolan idag. Jätte skönt faktiskt ;) Snart startar min idrottslektion - DANS! Underbart att får röra på sig!
.
Jag undrar, vart tog våren vägen ? Den lilla brännan jag fick igår, vart är solen som gav den? Får väll hoppas att den kommer tillbaka snart, man mår så himla mycket bättre då!
Första dagen i solen i somras gav resultat! Jag är riktigt nöjd med mina grymma pigment, blir brun direkt! :D

Min nya vårjacka

Fått frågan om min vårjacka, som jag verkligen är helt kär i! Här kommer bilder, (dock väldigt dåliga) Men ska fixa några bilder med kameran istället, kanske imorgon ? ;)

Får hoppas på att våren håller sig nu!

Ska precis gå in i badrummet och borsta tänderna och så, sedan ska jag lägga mig i min säng och hoppas på att kunna gå till skolan imorgon. Även ikväll så tror jag att goe William ringer, dock blir det lite sent varje gång, haha ;) Men värt de.
.
Godnatt underbara läsare!
Vill kunna ha solglasögonen på varje dag nu framöver!!

Färg i ansiktet redan!

Nu har jag kommit in från en skön tur i solen, dock är det forfarande riktigt kallt ute. Så fick sitta i min one piece, med boken "elsas mode" som är jätte bra och glass! Mmmmm... Längtar så till sommaren! ;)
.
Och kommentaren om att jag är wnb Tessan, jag läste detta om tandställning på hennes blogg. och då började jag fundera om mina tänder ? Och därför ställer jag samma fråga som henne till mina bloggläsare för jag undrade så himla mycket. Och jag tipsar hennes blogg, hon är en toppentjej verkligen: www.tvakant.blogg.se
.
Nu sitter jag här i min one piece, fått färg i ansiktet och bara lyssnar massa gamla låtar.
.
Denna låt får mig att längta till sommaren så himla mycket!

Train - Hey, Soul Sister


Känns ju verkligen som vår nu!

Jag förstår mig inte på vädret, igår typ snöstorm och idag jätte varm sol.. Hm?
Dock fick jag stanna hemma idag för jag mådde inte så bra, men har bestämmt mig för att lägga mig i solen med en tidning och glass. Får ju hoppas på lite färg i ansiktet ? Det låter super! :D
.
Hoppas ni andra, som inte är hemma har en toppen dag i det fina vädret!
En himla go sommarbild!

Behöver jag ha tandställning?

Jag har funderat och funderat, och jag skulle vilja testa att ha tandställning ett litet tag. Man kan ju inte få sämre tänder, så varför inte testa och se om de blir mer perfekta ? Jag klagar inte över mina tänder, men sugen på att testa något jag aldrig gjort. Vad tycker ni ?

Bilden är tagen början av 2009 men bästa "tandbilden"

Ser fram emot en ny vecka!

Konstig nog så ser jag framemot ännu en vecka med skola, det är verkligen underbart just nu! Jag ska precis lägga mig i sänegn och snacka med William innan jag somnar. Hur underbart slut på denna helg är inte det ? Godnatt bloggläsare!
.
I want summer

Ny ring!

Här kommer en bild på den nya ringen jag köpte från RAGLADY! Kostar 189 kr för den som undrar!

Kungsbacka

Nu ska jag förbi kungsmässan för att köpa lite saker! Puss
Dagens facelook:

glöm inte ställa fram klockan en timme!

Godmorgon, det är söndag och ingen har väll missat att ställa fram tiden 1 timme? Kändes jätte gött att ställa fram den! (kändes som jag vakna jätte tidigt annars, haha)
.
Snart ska jag ner och äta frukost och sedan ta en dusch. Måste förbi kungsmässan och köpa en ring som jag vill ha! Sedan ska jag kolla lite andra affärer, och även kanske träffa saris en stund! Får ju se planerna sedan ;)
Jag igår:
Kvällen slutade med över 3 timmars fika med Rebecca och gott folk på Café Karma!

Jätte fint väder ute!

Det är lördag och jag ska precis ner till Rebecca en stund, sedan kanske jag ska träffa William och kanske en Marcus? Jag får se min ork. Hihi!
.
Inatt sov becca och amanda hos mig och vi hade filmkväll, med skräckisar och massa kärlek!!! Himla mysigt
.
Nu ska jag ut i vår vädret med bara en skinnjacka och mina ray bane (stavning)
Dagens looook: Nya jeans också!

fredags mys!

Nu sitter jag och har SO, körde även styrke träning imorse innan skolan. Jätte skönt faktiskt! Idag är det fredag, och jag vill verkligen inte det :( Jag har kommit in så br ai veckans skolarbeten att jag vill ha mer skola just nu!! (Låter som världens plugghäst, haha)
.
Fick även två frågor om min vårjacka, den ska jag visa bild på kan jag lova. Dock inte idag för jag har en annan jacka på mig (millitär grön vårjacka)
Och en fråga om min hy, kan säga redan nu att jag INTE redigerar mina bilder längre. Redigerar aldrig mina webb bilder (de är ju bara de jag tar typ) sedan har jag lagt upp gamla bilder från kameran (som redan är redigerade) de enda som jag har i min webb är en inställning på svartvitt / sopia / eller vanligt. Så snacka inte bullshit!!
Back to work! Bye

Gosar med lillkillen!

Sitter och kollar teven med världens goaste unge, min lill kusin Samir (Enzo)! Hade även konfa och åt våffla på Linns skola, inte mycket mer att säga, men gulliga bilder ;)

jag har världens goaste kusin!

Sitter och har franska lektion, idag är det pannkaka i skolan, namnam! :D
.
Lilla enzo sov hos oss inatt och han är ju världens charmigaste pojke, blir en natt till! Helt underbar är han.

Hur jag håller mitt ansikte rent!

Har fått en kommentar om hur jag rengör mitt ansikte, och här visar jag hur jag gör varje kväll!
Detta är det första jag börjar med, och det skrubbar man hela asniktet med och sedan tvättar bort med ljummet vatten! Finns att köra på en vanlig mataffär under 100 kr!
Detta är nummer 2, när jag torkat min ansikte så lägger jag på detta som en ansiktsmask och sedan sköljer med ljummet vatten. (Den rengör det sista av mina sminkrester som inte försvinner efter första tvätten)
Jag kan också använda detta regörings vatten, de tar man på en topps(vid små ställen) eller en tuss som man duttar i ansiktet (eller på speciella "smutsiga" stället) Men denna använda inte alls lika ofta, bara när det är början på en "finne"
Detta är det sista jag gör på kvällen, smörjer in hela ansiktet med en kräm som håller huden ren och fresh! (Den gör inte heller huden fet)

Power walk innan skolan

Började ju 9.50 idag som varje onsdag så var uppe halv 8 imorse och power walka! Jätte skönt att komma ut i solen på morgonen och är riktigt stolt över mig själv, hann även med lite mag + rygg övningar som är himla bra!
.
Detta är dagens outfit bilder, körde enkelt svart tre kvarts tröja, jeans, converse och nya vårjackan + en sjal ute!

Fixat allt!

Jag är jätte stolt över mig själv, jag och mamma rensade mitt rum. Och även garderoben så nu är allt i sin ordning! Jag är super nöjd och vet nu vad jag behöver köpa framöver ;)
.
Blir ingen power walk, jag mår sådär. Istället blir det styrketräning och sådant! Får hoppas att jag mår bättre imorgon så jag kommer göra detta innan skolan, skulle verkligen vara underbart!!

Power walk efter skolan

Har lektion, puss!
.
Bilden är inte från idag, men tummen upp för vädret!

Träningen ska rulla på igen!

Jag är himla glad, jag ska köra lite styrka idag!! Imorgon går jag upp 06.50 för att gå ut och power walka innan skolan. Nu ska jag träna, träna tills jag dör!!!!
Gud vad jag är glad!!!!!!!!

Nya modet inom hår!

Det är måndag, vilket innebär en hel vecka med pluggande i skolan. Men konstigt nog så ser jag fram emot det? Hah vad har hänt med mig? :O Dock är det väll bara posetivt antar jag!
.
Bjuder även på två bilder från skolan, Rebecka skulle fixa mitt hår. och nu i efterhand undrar man ju om hon verkligen gillar mig om hon gör denna frisyr ? :( Men ändå, hiss / diss?

Vad skulle vi gjort utan värme?

Jag har lite dåligt samvete, jag har hur mycket som helst som jag köpt det senaste som jag inte ens nämt i bloggen. Hur kommer detta sig? Jag har ju varit så duktig på de förut. :( Men om ni är gulliga kan ni ju börja kommentera vad ni vill ha mer, vad ni gillar och om något kan bättras ? ;) Det är ju ni som påverkar bloggen och jag kan ju få alla att gilla den genom att de säger vad ni tycker om! Så sammarbeta med mig tack!!
.
Jag saknar sommaren, jag saknar eskils cupen, jag saknar värmen!

Engelska arbete!

Sitter i skolan och ska precis starta med ett engelska arbete, sen är det bara syslöjd kvar!
Jag är verkligen en riktigt skolglad tjej just nu, himla gött med skola! :D (Som ni förstår har jag börjat med posetiva tankar till de mesta så detta är en bra början)
.
Denna bilden här nedan får mig verkligen att älska sommaren!

Vidare mot skolan!

Nu ska jag till skolan, puss
Outfit: Tunika kappahl, jeans gina tricot, klocka hello kitty, örhängen hello kitty!

Lyckad söndag

Släktkalaset har varit jätte bra, himla gullit av Amanda och Rebecca att komma upp en stund också. Imorgon blir det premiär med med min nya jacka och sjal och tunika, najs!
.
En del bilder från kalaset, Kim har resten
.
Och jag dog när jag fick detta paket! HELLO KITTY

Lyckat kalas!

Nu är släktkalaset slut och jag fick en massa pengar och äntligen min underbara jacka!
Outfit: odd molly tunika, lee jeans, hello kitty klocka

Släktkalas om en halvtimme!

Det är söndag och jag ska ha släktkalas som börjar om en halvtimme. Och självklart är jag inet fixad!! Vafan sitter helt naturell och blött hår efter en dusch ? Inte klar på långa väger! Så typiskt mig ;)
.
I min tråkighet lekte jag lite muslim (om man är det med sån på huvudet)
Men jag har egentligen inte tid med sånt, haha!! :D


går ju inget mer än att älska vädret!

Underbar kväll med Daniel och Ludvig, och även Amanda och Jesper som var gulliga och följde mig hem. Nu ligger jag i min säng och snart ska smink och sådant av sedan kolla film? Hmm.. Ellerkommer jag somna direkt ? Haha tror nästan de ;) Har varit så himla trött de senast!
.
Imorgon ska jag ha släkt kalas och ta en power walk med mammi på morgonen. Dessutom ska jag smått börja med att träna (power walka) för att jag känner att jag MÅSTE! Saknar träningen allt för mycket och klarar inte en dag till utan den :( Som svar på frågor som kommer jag inte få börja spela fotboll förrän om nästan en månad (och då får jag bara börja jätte smått!)



vår känslor

Idag kände jag verkligen vårkänslor, då va brillorna på och ut i solen! Himla go känsla

JAG 'R H'R

God natt eller vad man s'ger runt denna tiden! Det har h'nt n[got med min dator s[ jag kan inte skriva de tre sista bokstaverna i alfabetet eller n[got, s[ det 'r v'ldigt sv[rt att l'sa! Ville bara s'ga att jag lever och kommer snart tillbaka, vill bara fixa detta med bokst'verna! OM NI VET HUR MAN F[R TILLBAKA DOM, SKRIV I EN KOMMENTAR TACK!

Mitt internet suger för tillfället

Jag vet inte vad som hänt med mitt internet, men det har varit skit nu några dagar så därför inte jag kunnat vara på topp med uppdatering! Men jag hoppas det snart går mot bättrings vägar!! :D
.
Jag var på sjukhuset idag, ingen cup blir det. (den som är om 4 veckor) eller några matcher tills efter den cupen och massa sjukgymnast. Detta kan ta flera månader innan mitt knä är OK, ska höra av mig till de igen om 4 veckor. FAN :(
.
På hemvägen så tog jag och mamma en lunch på "Graffiti café" och hade det mysigt! Kolla också lite olika affärer och fick med mig en bra natt kräm som man får go hud av!
.
Denna bilden är tagen exakt 7 min efter att jag vaknat, haha! :D Nyvaken och go!

Utkast: Mars 16, 2011

Livet rullar på men där tog det stopp. Exakt just nu, åh.
.
Gårdagen var jag med Markus, men även en som heter Axel (om jag minns rätt) efter min prao. Blev espresso house och följa de till deras samling inför match!
.
Idag stötte jag på Michelle och hennes kompis efter praon och det blev ett gött samtal ;) Sedan kolla jag affärer och tog imot grattulationer(stavning) av en massa goa människor!
.
I sin helhet har detta inte kännts som en födelsedag, mitt i veckan och jobba (inte födelsedag för mig, haha)
Men mina goingar amanda och becca var precis här på fika och gott!!
Mina två goingar bjuder på sig själva!

JAG ÄR FEMTON ÅR NU

Grattis?

livet rullar på och jag är glad!

I'm back! Och dagen på mc donalds har varit hel grym! Taggar redan för imorgon ;) Hmm.. Dock var jag så duktig så de ville ha in mig 8.00 istället för 9.00. Känns ju redigt gött att ta sig hemifrån klockan 7.00 imorgon!!! (Inte alls)
.
Musik rullar på i mitt rum med basen dunkandes, jag är super glad och ska snart in i en dusch för att få bort hamburge lukten!! Haha :D
.
OM TVÅ DAGAR ÄR JAG FEMTON, UNDERBART!!

Taggar för jobb en hel vecka!

Söndag och jag är sjukt trött, ska bara ta en dusch och sedan vila. Måste ju vara fullt ok tills praon imorgon och just nu hostar jag och är helt död.
.
Men jag va duktig och gjorde pannkakor till min syster och henne kompis förut, namnam!

nu ska vi åka

Ska precis sätta mig i bilen påväg till Oliver och deras familj, kommer ju inte hem förrän sent så jag visar kvällens outfit och sådant nu ;)

sov ju med sarorna igår

Därför var ju inte uppdateringen på topp, men vi hade det jätte roligt! :D Hyrde filmer, pizza, godis och massa. Inte alls bra... Så inget mer sånt på många dagar helt klart, jag hade mina vindruvor igår istället för de mesta!
.
Ikväll ska jag och familjen vidare till Olivers familj. Ska äta middag och vara där hela kvällen, även fira Oliver! Han fyller ju år samma dag som mig ;) Så han får sin present idag..

prao på kappahl

Nu ska jag precis gå ner till Ulrika och åka iväg till min prao, jag är verkligen taggad för en riktigt rolig första dag! :D Ha en bra dag än sålänge!
Visst va det snyggt med allt hår i en hästsvans ? ;)

hela jag är fresh och go

Nu har jag badat, ansiks peeling, nybäddad säng, nu fattas de bara lite sömn och mat sedan är jag nöjd! :D Och jag ska till praon imorgon, första och sista gången för denna vecka, intressant va ? ;)
.
Nu när jag känner mig så go och är så himla glad blir de en del osminkade bilder jag bjuder på. Naturell är det vi gillar ?

jag ska bli hur frisk som helst!

Nu ska jag lägga mig och sova någon timme, sen ska jag lägga mig i ett varmt bad och ta hand om mig! Jag ska inte vara sjuk mer och det är ju bättre nu faktiskt! :D Så hoppas jag är helt frisk imorgon (kommer ändå gå på nässprej och halstabletter + huvudvärkstablett förståss) men annars helt frisk!
.
Kommer lite överaskningar ikväll så håll utkik. ;) Men nu ska jag ta han dom mig själv och bara ta det lungt, puss!
Saknar eskil så in i bomben!

Godmorgon!

Tråkigt att inte kunna se ut i solen iallafall, det är ju värsta stormen ute. Blä :( Och jag har bestämmt att jag måste vara frisk imorgon, för då är det fredag! Och då har jag sara+sara planerat att ha go kväll hemma hos en av sarisarna. ;)
.
Nu sitter jag här med min smoothie som blir min frukost framför lite barn program på teven :D Jag som aldrig brukar kolla teve är helt inne i detta nu (får inte bli en vana)

insperation

Iår så är ju Americas flagga med på många olika plagg inom mode. Och jag har kollat igenom en massa bilder och fått en massa insperation. Delar såklart med mig här ;)

statestik

Just nu ligger min statestik på 215, men det är ju trottsallt inte hela kvällen ännu ? så jag hoppas på en höjning ;) Och att den också stiger mer än vanligt ? Hur super hade inte det varit. och en sak till, jag älskar mina läsare som verkligen är underbara! :D

insperation inom bikbok

Hej. Tror ni jag är frisk ännu ? Men nej, tyvärr inte. och att avra sjuk tar kol på mig :( Jag kommer troligtvist missa hela denna veckans prao, bad!
.
Men har ju mer tid åt bloggen. ;) Även mer tid att kolla igenom massa olika kläd sidor, få en massa insperation och bara ta det lungt. Hur nice låter inte det?
.
Bikbok har fått in hur snygga kläder som helst detta året. Från magtröjor, till snygga shorts osv. Helt kär i deras kläder i affären right now. Dock blir jag besviken på hur man ser kläderna på nätet, de ser mycket fulare ut där? De har inte gjort kläderna rättvisa. (dock är de bättre för vissa, som t.ex. mig ;) ) Jag kan ju köpa en massa!
.
Några bilder backstage hos en fotografering för Bikbok:
RESULTAT:

vilken fotbolls sko är snyggast?

.
Sitter och kollar nya fotbolls skor för säsongen som jag behöver innan Gothia Cup och liknande saker. Och jag kan verkligen inte bestämma mig, här är de tre som jag gillar bäst. Men behöver hjälp om vilka jag ska köpa, alla tre är riktigt udda, vilket jag verkligen älskar. Vilka tycker ni jag ska köpa ? 1, 2 eller 3 ?

dressing room

Sitter och drömmer och ser en bild på hur mitt framtida dressing room kommer se ut, väggar fulla med kläder, golv med skor. Kunna kolla i timmar utan att ha sett varje plagg, bara stå och testa plagg för plagg. Verkligen ha allt man vill ha och vara nöjd sedan. (dock blir man aldrig helt nöjd)
.
Men just nu lever jag i min dröm och önskar man slapp ha en säng och liknande i mitt rum så mitt rum blev mitt dressing room. Men jag kan ju drömma vidare för tillfället! ;)

"var är skorna ifrån?"

svar på kommentar: Dessa skorna (som var med i min collagen) är från en internet sida som heter: OFFICE.
Hoppas du fick ett bra svar på din fråga Julia! Kram

legat hemma i två dagar nu

Jag visste det, jag kände på mig att jag skulle bli sjuk.. Åh! Allt började smått i fredags och i söndags så blev det verkligen skit!! Så nu ligegr jag och mamma döda framför massa olika filmer och sådant.
Därför har jag inte bloggat och det kommer vara lite segt nu innan jag blir frisk, men ska försöka iallafall! ;)
.
Nu blir det att kolla på ännu en till film! Puss
Jag och min lillasyster i fredags!

enkel sommar outfit

Satte ihop ett collage med en jätte snygg men enkel outfit. Funderar starkt på att göra detta oftare, jätte kul att göra det! Men gud vad jag längtar till sommaren när man sitter och kollar massa sommar kläder :(

sista dagen på veckan och nu sova

Gick ju på klädes party idag och jag hittade två somriga klänningar, kommer bli så himla snygga i sommar! Märket på produkterna va "Jo Lou" och hade verkligen helt underbar kläder. Dock får ni inte se kläderna förräns de kommer med leverans (Man bara testade de där) Men jag är super nöjd ;)
.
Jag mår inte alls bra och blir bara sämra och sämre så ska gå och lägga mig nu, men hoppas jag kan gå på praon imorgon! Ska faktiskt praoa på "Kappahl" första veckan :D
.
Dagens outfit:
Shorta - Tiger (tror jag) l Jeans - H&M l Klocka - Present

Jag är tillbaka!!

Hej läsare! Varit allt för seg uppdatering, men det beror på för jag hade en natt hos oliver inatt. Vi var även i Kungsbacka på kvällen och träffade några, men det var allt för dött så vi var ju hemma strax efter 12 faktiskt.
.
Jag har mega ont i halsen och hostar som en galning, ville få med det på video. (Men ljudet ville inte sammarbeta, så det gick ju inte alls bra)
.
Idag skulle jag egentligen ha planer att kolla på mitt lags fotbolls match (kan ju inte spela) men jag mår inte alls bra och ska lägga mig och sova någon timme nu. För sedan ska jag på "kläd party" hos min faster och kolla olika kläder ;)
Känner mig inte alls go som knappt sovit inatt och har min gose.. :(

jag klarar mig inte utan bloggandet!

Varje dag nu så har jag tänkt på bloggen och när jag gåt på gatan "åh detta måste jag blogga om" och när jag köpte en massa i veckan "detta måste jag visa" och sånt. Jag har kommit på att jag inte klarar mig utan en blogg som jag kan skriva av mig på. (Något som aldrig tröttnar på de man skriver och som alltid låter de står där om jag vill de)
.
Så jag kommer tillbaka!!
Min första plan är att fixa photoshop
Fixa ny design
Börja tjäna smått med pengar på bloggen.
Videoblogga minst 1-2 (om inte mer) gånger i veckan
Försöka fota mer bilder (då gills webbkameran, min kamera är ju sönder)
Ge tips om kläder, de jag gillar, filmer och sånt!
.
Låter inet detta jätte bra ;)? Jag ska sattsa på mitt bloggande du och verkligen köra järnet. Jag älskar min blogg och jag ska få er att älska den lika mycket som jag!!
.
Men en fråga till er läsare: Är det någon som vet en sida där man kan tjäna pengar på sin blogg ? Genom t.ex. reklam eller liknande ? Jätte tacksam för svar!!

Black Eyed Peas - Just Can't Get Enough

Denna låten är i mina högtalare just nu!

jag hatar blogg.se

Jag hatar verkligen blogg.se för tillfället, jag gjorde precis ett inlägg om film tips men nejnej.. det kommer inte upp.. (gör väll säkert inte detta heller.)
.
Jag är så himla arg, får inte många tips, allt är bara går neråt... Jag vill lägga ner bloggen NUUUUU!!!!!!!!!
Åt helvete med kryckor också

20 - din klass

Min klass blev "samman" i 7an och kommer finnas enda tills 9an. Dock har två slutat och vi har fått in en del nya (bilden är tagen från 7an)
Och nej det är inte jag som skrivit "jag älskar er så mycket", bilden är tagen från en i min klass.

19 - senaste utomlandsresa

Min senaste utomlands resa var i Mallorca 2010. Den tillbringades med min mamma och lillasyster med bara en massa sol och bad. En helt underbar vecka!!

sjukhuset den 17 mars igen

Som ni ser över så ska jag tillbaka till sjukhuset den 17 mars igen, det är då vi verkligen ska kolla vad som är fel i mitt knä. (Man har inte kunnat göra det inann för jag har haft för ont och var så svullen) Så får äntligen svar då!! ;)
.
Jag fyller ju även 15 år den 16 mars (15 dagar kvar bara) och det är ju verkligen underbart, önskelistan är klar också! :D
.
Jag som också inet trodde att jag skulle bli klar med kemi projekt tills imorgon blev klar med det idag, jätte skönt att ha det klart nu. Redovisning imorgon troligtvist och jag är stolt över mitt, Rebeckas, Natalies och Ebbas film. Kanske blir en smygtitt ? ;)
Jag sitter här i min gose och ska snart lägga mig i sängen.
(Nu kan jag inte gå till skolan p.g.a kryckorna så jag får åka till skolan 7.50 imorgon när jag början 9.50, FUCK)

kryckmongo

Sista lektionen i skolan sen kommer jag hoppandes hem, underbart!! (fast verkligen inte...)
Här är även en bild från akuten, efter nästan 3 timmars väntan ;)

RSS 2.0