Saknar min pojke redan

Hej bloggen! Jag är fortfarande sjuk och dålig, men blev en liten stund i skolan idag iallafall. + Att jag sjöng inför de som ville, shit! Min hals är helt kass nu efter och jag ska sjunga 2 gånger imorgon med, men blir nog inget med det.. Halsen är kass!
.
Idag var även min underbara kille gullig och kom till mig på morgonen och va med mig innan jag va tvungen att gå till skolan. Blev ett litet hejdå eftersom han åker iväg idag och inte kommer hem förräns om en vecka. Saknar honom redan!
.
Nu ska jag köra lite mag&rump övningar, duscha, ta en banan och sedan kolla på filmen "spread". Johan tipsa mig om den och han ska ju se den idag så varför inte ;)
.
Have a nice day!
En bild från när några uppträdde ikväll!

Internet shopping

Blev väldigt sugen på att shoppa nu när man är hemma, så jag fassna framför H&M's sida och beställde hem lite. Visst är det underbart med internet shopping? Jag verkligen älskar det! :D (slippa knö med massa i kö..)
.
Här är lite sommar nytt!






.
Som ni ser så är det mycket gult! Men det är något jag ska satsa på i sommar, man ser extra fresh och brun ut i gult! ;) Och med mina pigment, så tror jag att det kan bli himla snyggt!

Konfimerad 2011


Go dag, fint väder & glad

Tjabba tjabba tjabba! Jag är sjuk = det suger! Så sängliggande hela dagen? Nejnej det blir ute och sola med mammsen! Riktigt skönt att ha en mamma som är hemmafru, hihi.
.
Precis ätit baugetter med rostbiff & potatis sallad och kall cola till det! Även fått tidningen SOLO där Kenza är med och en gul bikini till! Och nu knarkar jag halstabletter... Ska ju sjunga imorgon och på onsdag :( (hoppas jag på iallafall)
.
Nu blir det filmen "the girls next door" som William tipsa mig om! ;) Hoppas detta blir en bra dag. Även möte 18.00 om balen som är näst vecka!
.
CIAO
En flicka som log igår för att lossas må bättre!

Kyrkan idag igen

Förlåt förlåt förlåt för riktigt dålig uppdatering! Men igår hade jag verkligen inte tiden, hade konfirmationen, sedan va jag med johan hela kvällen så jag kunde inte. Men ikväll (tror jag) kommer det en massa bilder från gårdagen!
.
Idag ska jag först till kyrkan och ta kort och sedan nattvard&fika, sedan hem till mormor med massa i släkten för kina mat! Mums. Funderar även på en trevlig söndags promenad ikväll, eller ett varmt bad!
.
Smakprov från igår

the smile on your face lets me know that you need me

Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte.. Men vad ska jag göra?
.
Tar bussen 21.46 för att dra ner till ica för att köpa Twister! Känns som jag behöver äta något jag verkligen gillar och sedan få tänka lite.. Bestämt att jag ska vara duktig och gå hem för att tänka igenom verkligen allt. Just nu är det för mcyket jobbigt för att jag ska klara mig igenom dagen imorgon.
.
Imorgon måste jag ha gjort ett val, allt måste vara glad. Ska lägga all energi för att få morgondagen att bli fantastisk! Den måste bli det, en av de dagar jag kommer minnas länge i mitt liv.. Måste gå bra verkligen!
.
Nu städar jag det sista innan jag går ner.. Har en stor klump i halsen känner jag. Känns ju sådär. Men sitter och kollar mig i spegeln och ler för att få allt bättre. Posetivt ska dte vara, posetivt posetivt posetivt. Varför just nu..
Uselt inlägg! Men måste verkligen skriva av mig, måste få ut allt på något sett..
.
Min absoluta favorit låt är på, kan inte hålla mig från tårar!

Svarar på kommentarer

Idag har jag nog haft de flesta känslorna: arg, ledsen, glad, besviken, nervös, rädd. Mycket på en och samma dag!
Men tiden läker alla sår, och då blir allt bra? eller? Visst säger alla så..?
.
SV: Jag sover i trosor om det är så himla roligt att veta ;) Haha.. Riktigt konstig fråga!
.
SV: Ja min one piece är rosa och vit, det är nog ljuset i mitt rum som fick den att se ut som en helt annan färg! :D Hehe
Jag vet.. Jag är ett rosa vitt spöke!! Haha min humor...

Kött med bea, mums!

Tjabba! Kom precis hem från konfirmationen, vi har tränat inför imorgon. Pirrigt som fan! Tänk att jag konfirmerar mig imorgon? OJ! Jätte nörvös, kommer vara flera hundra personer i kyrkan... Och sedan en massa som ska hem till mig! Nervös nervös nervös..
.
Kan ju också säga att vi tydligen kom på plats 7 av 13 stycken klasser i skolan.. (4-9or) Uselt..... (pinsamt ;))
.
Nu ska jag ner och äta kött och min goa bea! Namnam! :D Pussar
inte glad utan dig

Sinntorpsstaffeten

Nu ska jag iväg på sinntorps stafetten och kommer väll hem runt 12-ett. Natalie följer med så ska vi äta pannkakor innan konfan! Nam :D
.
Pusss
Vill mysa hemma med denna goa :( inte vara ute i regn..

SOVA

Sjukt vilken uppdatering verkligen.. Men nu är jag här iallfall, riktigt jobbig dag! Blev mycket att hinna med och är helt död nu efter ett varmt och gott bad!
.
Först skola runt hlav 11, sedan ner och kolla på almåsskolans dag vid 12, sen beställa tid för solning och åka hem till nathalie, sen konfa, sedan sola, sedan hem och träna rumpa&knä och sedan bada. Och NU lägg mig i sängen. ÄNTLIGEN
.
Min pojke kom 2a idag på deras skolas sak, riktigt stolt över honom! Han sjöng med en annan kille, Alex.
.
Nu ska jag försöka sova antagligen, gottit! Riktigt bränd och go tills på lördag också ;)
Godnatt.. (bjuder på en fräknig bild.. Haha dom har börjat komma smått nu)

Sova är gött

Nu ska jag lägga mig i sängen och sova, godnatt!
.
Imorgon är det skönt, ingen skoldag utan bara en utflyckt med små barnen.. (min systers klass)
Bild från Mallorca med syster&mammsen, underbar vecka..

Lika systrar?

Sitter och kollar igenom massa bilder på när jag va liten, och jag ser verkligen inte likheten mellan mig och min syster.. Asså det är sjukt att folk tycker vi är kopior, och att till&med linn själv säger det? haha..
.
Jag som mini
.
Och Linn som jätte mini&nu
Till vänster
.
Ser tyvärr ingen likhet... Haha

Söt klänning

Sitter och kollar klänningar och skor, och hittade denna klänning som jag funderar på att ha på skolavslutningen? Tror den hade varit super gullig till ett par vita palladium och en jeans jacka.. Något snyggt som är enkelt ;) Regnar ju ändå alltid då? Och även lite lätt lockigt? SNYGGT
.
Vad tycker ni? Skulle denna kunna funka? Gillar färgen dessutom..

Go pojke

Pojken min bad mig lägga upp lite söta & goa bilder på bloggen för att ha något att kolla på... Första alternativet är ju att kollla sig i spegeln, men det orkar han nog inet ;) så istället så lägger jag upp goa bilder... Haha
Aww plutten
Haha kan inte sluta skratta åt bilden, ser ju för söt ut... Haha, nöjd kille!
.
Hoppas du gillar bilderna gubben! Puss

Naturell flipp

Har det otroligt kul framför kameran i min säng.. Dessutom nynnar jag på "vill du ligga med mig då? Om sanningen ska fram.." Nu ska jag sätta på den bara för det! :D Haha
.
Och här är den naturella flippan, inget smink, ingen fixat hår eller några speciella kläder.. Ugly truth...? (eller är de det jag ska säga nu eller? haha)

Dålig dag

Riktigt usel uppdatering, men idag är en sån dag som jag verkligen varit helt död.. Vakna inte ens till när jag duscha imorse, och det är alltid så att jag blir super pigg då?! Så en dålig dag helt enkelt.. Så blev en dag med massa film och tav det lugnt! Känns som det verkligen behövdes :D
.
Juste! Bilen kom idag.. Men blev inte lika lyckat som jag trodde det skulle.. Lämnas tillbaka imorgon igen! Hoppas vi får tillbaka den snart alltså! ARG

sussa

Nu har jag och mamma precis lämnat min goa pojke efter en riktigt mysig dag! och vi båda är ju riktiga mästare på att göra kladdkaka, mums!!
.
Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i min säng. Pussar i massor
I want summer..

Mäster kockarna i köket!

Tja blogggläsare! :D Ligger just nu i min säng med johan, båda är proppmätta kan manlugnt säga! Vi har varit duktiga och bakat kladdkaka, kollat film.
.
Hörs ikväll, puss
I'm happy

Gulligt linne

Sitter och kollar på lite olika kläder på nätet, älskar att göra det verkligen. Mycket bättre än att gå i tusentals affärer, det är bara jobbigt! ;)
.
Men så fassna jag för detta linnet, hur gulligt är inte det? Helt kär i det..
Det finns att köpa på junkyard och är ju till både flickor och pojkar! Kostar 349 kr

Veronica Maggio i lurarna

Måndag, måndag, måndag.. Fy! Behöver kämpa för att tänka posetivt om måndagar, men idag kommer min going för att ha en go dag med mig! Gosigt
.
Just nu är Veronica Maggio i mina balla lurar, Hello kitty såklart! Och egentligen SO, men man gör ju verkligen ingenting dessa sista veckor.. Helt onördigt med skola? Och betygen sätts på torsdag och jag är klar med allt så inget att göra.. :( Ångest för mina betyg dock..
Mina favoriter!!

Godnatt

Nu ska jag verkligen somna, ska sätta på lite lugn musik och somna! Godnatt
Ser ju helt död ut, och det kan jag erkänna att jag är..

Jag ler men inombords gråter jag

Trevlig söndag? Min har nog varit sådär.. Filmen jag såg va sorglig, jag har mått sådär, upp&ner helt enkelt. Min mage har gjort ont idag igen. (som igår och i förrgår) och jag är otroligt trött och trött på skolan..
.
Men nu kommer det posetiva! Ingen ser att jag är glad för jag skrattar, ler och ställer upp för alla ändå. Visst är det bra? För att se andra glada och lyckliga får mig att må bättre. Får mig att bli lycklig.
.
Så här kommer en bild på ett STORT fake smile.. Dessutom rikitgt sliten efter igår!
Och nej jag har inget smink, inget fixat hår eller ingenting.. Men jag orkar inte idag och det tycker jag är helt okej!
.
Jag vill ha ett äkta leende igen, men det kommer imorgon! JAG LOVAR
Något mer åt detta hållet? Haha.. Jag ler redan nu! Visst är det bra? :D
.
Ha en bra kväll och sov gott..

Vilka bikinis jag kommer använda i sommar

Fick en fråga om vilka bikinisar jag kommer att använda i sommar.. Och det är en riktigt bra fråga, jag har ingen aning om svaret dock. Men jag har ett par från förra året och en ny från detta året, så jag får väll ha dom antagligen. Men jag ska in och kolla på lite bikinis snart känner jag! Tack för påminnelsen :D
(bild tagen från google)
Denna bikinin är från H&M förra året och den tänker jag använda detta året också! (dock har jag tagit bort banden)
.
Sen har jag denna från H&M som jag precis fick hem, jätte nöjd! (har bikini trosor också)
.
Sen har jag massa "trekants-bikinis" som jag kommer använda också. 
.
Men vet ni en sida får ni gärna vara gulliga och länka till mig :D

Städ låten

Låten som spelas medans jag ska plocka undan alla kläder.. Himla skön!
MIndre kul att den satt fast i mitt huvud hela kvällen igår och sjöng den om&om igen! ;)

Underbar söndag med mys, så som det ska vara!

Tjenare! Just nu sitter jag och fixar några filmer som jag ska kolla på lite senare! Bara massa kärleks filmer, gud så mysigt på en söndag som denna!
.
Vet ni vad jag ska göra nu då? STÄDA! Ojoj, vad händer här lixom? Nej men har massa kläder över hela golvet för jag inte kunde bestämma mig igår.. Haha så allt det ska bort!
.
Hoppas alla får en riktigt mysig söndag!
Jag är så himla lycklig och glad! Helt sinnes
.
.
Första filmen som jag ska se är Loverboy och får hoppas på att den är bra!
Någon av er som har sett den och kan säga?

Gudstjänst 11.00

Nu ligger jag i sängen efter att jag blev väckt av mitt alarm, är helt död efter igår/inatt! Men kommer förmodligen sova gott när jag kommer hem från kyrkan iallafall.. och det som är tur är ju att om en vecka så är jag inget mer i kyrkan ;) JA!
.
Nu ska jag ta på min one piece och snart sticka! Vem orkar fixa sig? Hihi
TRÖTTT SOM ATTAN

(inlägg från 00.55 inatt)

Tjenare! Kom precis hem från en kväll vid barnsjön. Visst låter det trevligt? Grilla, trevliga människor och mysig pojkvän. Det kan nog inte bli bättre! Och jorden gick inte under!! :D
.
Nu ska jag äta en banan och sedan lägga mig i sängen, upp klockan 10 imorgon för gudstjänst... Skönt att konfan avslutas nästa helg..
.
Puss från en sliten flippie
Ännu en bild från fotografering

Sofia verkar gilla Veronicas musik

Säger bara en sak, det är sjukt va go Sofia är!

Fix inför kvällen

Nu har jag bestämmt mig för att gå upp ur sängen, ska in och ta en dusch och sedan börja fixa mig för kvällen. Planerna lutar mot Barnsjön, så ja det blir det! Jag har legat och myst i min säng hela dagen, sovit, kollat glee och bara lyssnat på go musik! LIVET
Knäppte precis en bild på mig, nyvaken och allt! Myyyys

Bilder från Veronica Maggio

Här är mina bilder från Veronia Maggio på liseberg igår, kommer även komma upp ett par videoklipp här på bloggen snart!
.
och jag har märkt att nästan alla bilder är suddiga, är alla personer som tagit kort skeva eller? ;) haha

Trevlig fredag igår!

Godmorgon! Vilken underbar lördag? Eller inte.. Jorden kommer gå under! Vafan :( Nej men inte för jag tror på det, men jag är ändå lite orolig.. Så nu sitter jag och kollar sista avsnittet av glee på säsong 1, ännu mer sorgligt?!
.
Hade verkligen en jätte trevlig kväll igår med underbara människor! Dock blev jag lite besviken på Veronica Maggio, som jag tyckte lät falsk många gånger när hon sjöng.. Men låtarna är ju förövrigt riktigt goa! Vädret va också på topp! :D
.
Och jag åkte atmosfear, något av det värsta jag gjort i hela mitt liv! HEMSKT! Men känns ändå lite skönt att få det gjort nu när man tänker efter.. Men jag hade lite smått panik när den va påväg upp, fyyyy.
.
Här kommer några bilder som inte är mina, men jag ska ladda över mina till datorn om en stund så dom med kommer upp ;)
I väntan på Veronica i underbara hattar!
Min underbara kille
Så himla nöjd!

In och duscha för maggio ikväll

Visst är det en underbar dag? Till&med solen har kommit fram. :D Denna sköna kväll spenderas på Liseberg där Veronica Maggio sjunger. GRYMT! Hennes nya allbum är jag ju helt kär i verkligen, hihi.
.
Nu sitter jag framför min dator? Konstigt..(bloggar ju) Och sitter och göra lite gulliga miner vid webben, vet inte vad jag gjort utan en webbkamera..?! Har man tråkigt så är det ju BÄSTA underhållningen verkligen :D
.
Nu ska jag duscha! Puss
Här är även bilder på kläderna som jag hade på mig i skolan! :D Kameran ska även med ikväll så får hoppas det blir ett par bilder!

Fotografier

Igår kväll var jag så himla sugen på att knäppa några foton, och visst blev det så! Så här kommer lite bilder, även för er som undrar hur mitt hår ser ut naturellt (alltså utan att ha gjort något med det ser här!) och igår blev det även bara maskara! :D (något som jag gjort som folk kommer klaga på, är att ändra ljus effektet och sånt på bilderna, men alla bilder ser ju så TRÅKIGA ut annars!!!)

Min favvis

Jag köpte en långklänning från stjärnboden när jag och mamma va iväg, dock ska den inte användas på konfirmationen men jag är så himla kär i den! DÖ LÄCKER
Riktigt dåliga bilder dock.... Klänningen ska fotas när det blir fint väder!

Justin bieber har blivit riktigt snygg

SKa jag vara helt ärlig så tror jag att jag blivit lite smått kär i Justin Bieber... Haha det kan inte vara sant? Han som alla kallar gay... Men nej han är verkligen underbar! Speciellt när man sett filmerna så verkar han vara som en riktigt underbar person! SÅ värt att titta på "never say never" Har ju faktiskt kollat två gånger ;) haha
.
Sedan har han ju en underbar röst! Dock gillar jag inte hans egna låtar jätte mycket, men när han gör covers.. WOW
.
och tycker även att pojken växt till sig och blivit en man? Hur snabbt har det inte gått egentligen?

Glee hela kvällen

Nu har jag precis fått i mig en redigt god middag och kommit hem från Johan, goingen! Ska precis ta på mig lite myskläder och sedan lägga mig och kolla Glee! BESATT TILL MAX! Ha en trevlig kväll läsare! :D
.
Något ni vill se mer av i bloggen?

Jag vill kunna ligga i en bikini på alltanen igen, med skön musik och bara njuta.. Vad hände?

Aj aj

Hej bloggläsare! Jag har faktiskt varit hemma hela dagen p.g.a mina öron. Gör verkligen jätte ont och sovit jätte dåligt av detta! Men nu känner jag mig bättre efter att mamma har tagit hand om mig och jag har duschat och fixat mig, nu åker jag till Johan! Pussar
HInner tyvärr inte ta typ tusen bilder, så blir en snabb!

Får ni svar på frågor genom detta?

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 1
Vad tycker du om kärlek? Något av det bästa som finns
När kramade du någon sist? Idag!
Saknar du någon speciell person? Ja
Har du svårt för att bli kär? Ja, men det tycker jag är bra.
Är du singel? Nej
När fick du senast en komplimang? Haha idag
HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: Inte vad jag vet
Hånglat med nån riktigt ful: Hmm inte vad jag kommer på i nuläget, men har jag säkert!
Hånglat med fler än 50 pers: Hoppas jag inte
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Mmmh..
Gjort något riktigt dumt? Ja
Gjort något du verkligen ångrar? ja, vem har inte?
Åkt ambulans? Nej
Gjort nåt olagligt? Har jag säkert
Fått din mamma att gråta? Vet inte
Slagit ner någon? Nej!
Skämts över dina föräldrar? haha när man var mindre hände det nog ofta ;)
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja!
Tar du droger? Nej verkligen inte!

Vilka kläder sover du i? Trosor, men händer även att jag somna i min one piece

Vad hatar du verkligen? Killar utan respekt
Varit kär? Ja
Är du ensam nu? Nej
Vill du gifta dig? Ja! 
Vill du ha barn? Ja självklar
SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Jag själv? haha :D
Såg dig gråta? Minns jag inte
Fick dig att gråta? Blev tårögd av en fin text
Du delade en dricka med? Hmm..
Du gick på bio med? Sara
Skällde på dig? Linn (lillasyster)
Sa någonting till dig och vad var det? Mamma bad mig sova gott!
DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? Tårar när doktorn rörde mina öron, haha
Kramat någon? Ja!
Pussat någon? Ja
Köpt någonting? Ja 
Sjungit? Ja
Saknat någon? Ja
JAG HAR:
Digitalkamera? Ja
Systemkamera? Pappsen
Telefon på rummet? Mobil?
Egen dator? Ja
Könssjukdom? BIG NO
Bra kompisar? Ja verkligen!


Kväll på sjukhuset

Jag kom precis hem från sjukhuset, och dom kom fram till att det va någon inflamation med öronen. (kom dock inte ihåg vilken) Men jag har fått några dropp saker och kommer gå på värktabletter.
.
Annars så har jag haft en riktig lugn dag, sov inte så mycket inatt så åt lite pannkakor och sedan kollar några avsnitt av Glee.. Helt inne i det nu!
.
Nu ska jag precis fixa iordning mig, dusch och lägga mig i sängen! JAG ÄR HELT SLUT
.
När jag kom hem från skolan fick jag även två små överaskningar av mamma! Love you
Fritidskort & årskort på liseberg! SUPER

Header till Linnea&Nathalie

Godmorgon! Min måndag en sålänge suger riktigt mycket, och det kommer inte bli bättre för det blir att åka till sjukhuset ikväll. Mår inte alls bra, men jag klarar skoldagen iallafall!
.
Jag har även suttit och gjort en header till Linnea&Nathalie, jag hoppas dom blev lika nöjd som jag blev! Och tycker att det är riktigt värt att gå in och kika på deras blogg! www.lhnh.blogg.se
och dom skrev även en jätte gullig text till mig på deras blogg, blir ju jätte glad för sånt! :D
Vad tycker ni om denna?

Inköp från igår

Igår va det ju meningen att jag skulle köpa konfirmations klänning, men det gick ju åt helvete så jag hittade ju lite smått behövliga saker inför sommaren! Kommande köp är jeans shorts och nitar! Ett måste

Jätte nöjd med detta linne, det är pösigt och snyggt till ett par shorts, även instoppat! Man ser ju extra brun ut i gult också ;)
Perfakta jeans shorts från Gina Tricot!
Korta leggins som är snyggt under klänning
.
Sedan köpte jag hemlig klänning + skor som kanske används på konfan! Iallafall skorna ;) Ni får se då!

Tips för ditt hår

Mina tips på längre hår:
.
Klipp det inte för ofta
Men man ska inte klippa det för sällan heller, ca va 4-6 månad är bra att klippa (om man inte sliter på det allt för mycket genom plattång, hårtork och liknande) Klipper man det aldrig så försvinner ju inte det slitna och håret ser bara äckligt och ovårdat ut!
.
Använd shampoo&balsam av samma serie
Det gör att man kan bygga upp sitt hår (få det att stärkas och inte ta så stor skada av t.ex. platttång) Man ska även testa fram vilka produkter som är bäst för sitt hår, t.ex. för "skadat hår", "torr hårbotten" osv..
.
Sov med håret i en toffs
Det är det bästa sättet att få håret att vila under natten. Har man utsläppt så sliter det också på håret, (även med toffs, men det blir mindre)
.
Använd ALLTID värmeskydd
Värmeskydd är jätte viktigt om du t.ex. ska platta, hårtorka håret. (hårtorka det helst inte, låt det självtorka!)
.
Bullshit med massa stärkande tabletter för att få håret att växa
Håret tar sin egen tid, och det får man låta vara. Lägg ner detta med tabletter som får det växa snabbare, kroppen vill ta sin tid..
.
Tyvärr så har håret en viss gräns "då det inte växer mer" och alla kan tyvärr inte få långt hår..


Dålig uppdatering

Ska precis ta bussen till Johan så seg uppdatering ikväll, puss!

Fredag den 13onde va bra

Godmorgon läsare! Ligger just nu i min säng, och min kära mamma väckte mig precis.. Fy säger jag bara, är helt död ont i hela kroppen och känner mig helt slö! Men taggar lite shopping nu, nice nice!! ;)
.
Igår så gick jag först och åt pizza med Nathalie, Elise, Niklas (så kom amanda, maja, johan och mera), sedan hem och duscha så kom goe Rebecca till mig, sen hem till Johan för lite mys och film! Kom hem runt 1 tiden och kan säga att jag somna riktigt gött sedan, varit uppe sen klockan sju igår p.g.a skolan!
.
Nu ska jag in i en dusch och sedan iväg för lite shopping... Pusssar!
Bilden är för min kära moster som fyllde år igår, grattis i efterskott!!! :D

Bilder från tjugo hundra tio

Här är fler bilder på mig under sommarlovet, men du som ville ha bilder kan väll säga vad du vill ah bild på ;)

2010 del 1

Jag fick en fråga om jag kunde lägga ut bilder från 2010/2009 och jovisst kan jag det! Börjar med bilder från 2010 nu för jag har inga andra på denna datorn.. ;)
.
Våren
Sommaren
Det kommer att komma en massa fler bilder så bara att hålla koll på bloggen.. Detta är bara del 1 ;) Kommer lägga upp imorgon troligtvist!

Ut på en promenix!

Nu har jag bestämmt mig för att gå ut på en promenad, mitt knä har ju blivit sämre denna veckan men känner ändå att jag vill hålla igång! Gick även med Linn på ridningen idag, jag börjar bli mer van nu.. ;)
.
Men vi hörs sedan! Nu ska jag ut och tänka mig bort för en liten stund.. pussar
Blev även en Ben&Jerry idag, med en ny smak: Fish food! Tycker den var riktigt god men lite "mäktig" (alltså väldigt mycket blev det)

Klassresan planering

Hej läsare! Som ni ser i inlägget under så blev jag "bloggrapead".... Haha eller vad man nu ska kalla detta ;)
.
Just nu har vi något projekt i skolan inom "klassresan" som vi ska ha i 9an.. Tycker detta ska bli jätte kul :D
.
Efter detta ska jag ner till Konfa och sedan vidare mot ridning! :D Och juste, min bikini kom idag! GÖTTTTT
Tjaaråååå gosingar

aliababa

hewhfioewhvioebvoivEJ320IRUEW8U8R2U5739HFUHGIUTRHRIU
hejhejhejhejhejhejhejhej ,
detdetdetdet ärärärärär rebeckarebeckarebeckarebecka somsomsom skriverskriverskriver.
detdetdet kommerkommerkommer massamassamassa hetahetaheta bilderbilderbilder frånfrånfrån dagendagendagen påpåpå filippafilippafilippa sensensen, somsomsom jagjagjag (mästerfotografenmäterfotografenmästerfotografen) harharhar tagittagittagit.
hohohohohohehehehehhehehe ohooooo
med detta inlägg menas ;
jag har tagit massa sjuuuukt grymma bilder på filippa, under dagen som kommer upp på denna bedorande blogg sedan.  hiihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kyss och smek sänglek. 

filippa älskar rebecka natalie andersson svedström <33333333333333333333333333

Duscha

Hej läsare! Tummen ner för vädret idag, äckligt varmt men ingen bra sol.. och sedan åska på det! Kan säga att jag verkligen inte gillar sånthär väder!! Men får vara glad för att det inte är -45 eller något ;)
.
Idag känner jag mig stolt, jag har gjort 8 matteläxor! :D (vilket betyder att jag är klara med alla för denna terminen, soft!) Och varit med Amanda och Johan idag, och sedan bara med Johan. Mamma va gullig och gjorde äppel paj till oss och sedan även himal go mat! Så himla go dag ändå?
.
Nu ska jag in i duschen och förbereda mig för kvällen! Jobbigaste dagen på veckan imorgon, så får ju försöka somna tidigt idag så jag verkligen orkar...... ;) Franska som startlektion, jippie...... 2 timmar 15 min också.. Blir ju bara bäättre och bäättre.. (mår illa av tanken)
Åhh... Jag vill vara så här bränd och go igen! Älskar känslan när det svider efter man bränt sig! :D :D

In och duscha

Mamma fixade runt lite i mitt rum som en liten överaskning.. Nej men hon fixa runt lite medans jag va ute låst på balkongen... Jätte snäll syster jag har måste jag erkänna! Hon verkligen älskar mig! ;)
.
Nya lakan och överkast kom idag så det är lite nytt iallafall.. Hihi rätt nöjd än sålänge!
.
Nu ska jag precis gå in i duschen, kan behövas avslappning efter en riktigt lång dag!
(min pappas tröja är nog världens goaste, helt kär i den.. Bra att ha över bikinin när jag fryser:D)

Text dekor på väggen?

Jag håller ju på att göra allt för att bli nöjd med mitt rum, men nu så vill jag ha något på min vägg vid sängen.. och då tänkte jag på en text dekor (tror det heter så) och jag vill ha någon gullig text som betyder något för mig. Och änsålänge har jag hittat två stycken, men kan inte bestämma mig om jag vill ha någon av dom eller om jag ska leta vidare.
.
Tycker ni någon av dessa vad fina? :D
eller

Konfirmations present?

Jag sitter och funderar på vad man kan önska sig i konfirmations present.. Men kan säga att det är hur svårt som helst!! Jag vill inte ha en massa guld smycken med kors eller liknande, VERKLIGEN INTE! Men vet inte vad jag ska säga till alla som frågar, pengar?! Det låter ju JÄTTE tråkigt..
.
Finns det någon som har tips om vad man kan önska sig? Eller som kan berätta vad ni fick / önskade er..? Skulle vara jättre gulligt!!
.
Men jag vet en sak jag vill ha, och det är ur Kenzas kollaktion hos GuldFynd.
Jag tycker att detta armband är verkligen jätte fint, är enkelt men ändå riktigt snyggt. och tycker även detta armband hade passat mig lite... ;) Haha

Hunnit med mycket på en och samma dag

Jag har verkligen hunnit med en massa idag, 6 matteläxor, sola, tränat och nu återstår en go dusch. Visst är vädret underbart, och livet är ju det också. Det akn inte bli så mycket bättre faktiskt! :D
.
Dagens bästa låt är där den undre, spelats gång på gång. Sommara, sommar, sommar. Helt jävla underbart!!!!!

Konfirmations klänning

Hej läsare! Vet ni vad jag gör just nu? Kollar en massa klänningar på nelly.com, och har lite som jag tror skulle fungera på konfirmationen.. Men det är jätte svårt, för ingen aning vad man brukar ha? Men får nog bli något vitt som man piffar upp med smycken eller likanande ;)
.
Vad tycker ni om någon av dessa?
.
.
.
.

Fotbollen är saknad!

Jag erkänner, jag har blivit sämst någonsin på att blogga. Men har en lite trötthet just nu, så får skylle på det denna gången. Men snart är jag på topp igen! :D (märker att jag säger något med "topp" exakt hela tiden, fult... haha)
.
Idag fick jag även reda på en mycket dålig nyhet, jag kommer inte tillbaka till fotbollen på minst 3 månader. Och han sa även att jag inte får spela på fotbolls cupen i augusti, BLIR SÅ LEDSEN! :( Och blir det inte bra tillslut så får man snacka om att operera... åt helvete heller!!!!!!! Lite arg på den spelaren för tillfället!
.
Nu ligger jag i sängen, helt nybäddad med min favorit. Gissa vad? Jo Hello Kitty! :D Superduper! Bed time, pussar
Vill tillbaka ut på planen igen.. Spela tills jag dör!

H&m's leverans suger?!

Hej läsare! Just nu har jag so, och snart är det lunch. Jag och natalie är extra glada, våran favorit: köttfärssås och spaghetti. Namnam!!! :D Efter skolan klockan 15.00 har jag min sjukgymnast och det är verkligen skönt att komma dit och köra igång träningen, tyvärr så är mitt knä värre (tycker jag).
.
Nu ska jag tillbaka till mitt skrivande om preventivmedel och redan skrivit om p-plåster, kondom, kroppsspiral, p-stav och p-piller. Går ju riktigt superduper!
.
Jag har ett väldigt sug på att shoppa just nu, och det hade jag även igår. Så imorgon åker jag troligtvist förbi Kungsmässan och kollar lite sommar nytt! ;) Har ju en del att kolla på, även konfirmations skor + klänning.
Hmmm... Jag undrar även när min bikini kommer osm jag beställde hem från H&M för mer än en månad sedan. Både överdel och underdel, leveransen suger verkligen!

Sova i sin egen säng inatt

Hej bloggläsare! Jag är hemma i mitt hus nu, min säng, allt är på topp! :D Jag kom hem runt 3 tiden, men efter 6 så gick jag ut på en promenad med Johan och kom hem för lite mindre än en timme sedan. En riktigt mysig tur, och det är ju verkligen toppenväder.. Hmm, det kan inte bli så mycket bättre (?)
.
Jag sitter och funderar om jag ska lägga in bilder från konga lägret, eller om jag ska skita i det.. Riktigt svårt att bestämma mig känner jag, för det finns ju flera hundra bilder!
.
SV: Mellan lite efter 18.00 och frammåt så var jag ute på en promenad med Johan, så det är mycket möjligt att du såg mig. Om det var i Lindome förståss ;) (hade min tjockitröja med flagga på)
.
SV: Min design har jag gjort helt själv, så den går inte att hitta någon stans. Men jag håller på att göra designer till andra. (men det är på beställning, alltså behöver man betala)
Denna lilla fluppbollen hade jag gjort väldigt mycket för att få.. Helt undrebart go ser den ut som!

Kyrkan

Just nu håller jag på att packa och snart ska vi till kyrkan. Helt underbart väder fortfarande och denna helgen har faktiskt varit rätt kul måste jag erkänna. Kommer bilder när jag kommer hem. Pussar! :D

Konfa läger

Hej goingar! Jag har äntligen fått igång internet och ni fattar inte hur glad jag är. :D Vädret är underbart och vi ska snart ut för någon aktivitet, massa människor har badat och det kommer tusentals bilder när vi kommer hem. Här är några vid havet imorse, trevlig dag änsålänge!
Mer bilder kommer antingen ikväll eller imorgon, hoppas nu förstår varför jag är lite seg! Kram på er

Typiskt mamma..

Jag följde ju med på min systers ridning idag som sagt, så såg jag en häst med ett skynke över öron, ansikte och hela kroppen.. Den såg verkligen hel knas ut, och jag tänkte en stund och kolla på mamma och sa:
Och vi båda fick oss verkligen ett gott skratt.. Så himla typiskt mamma assså!
.
Vill även meddela att det inte är något fel på muslimer.. Men mer hur den va klädd.. Haha! :D
(bild från google)
.
Detta ser ju verkligen inte normalt ut.. Men fick reda på att den har allergi isånnafall, t.ex. mot gräs.. Rätt konstigt för en häst tycker jag iallafall!

Massa packning kvar.. panik

Godkväll! Hade önskat att jag sa godnatt vid detta läge, men jag har fortfarande massa saker att packa.. :( Och en massa ligger i tvätten, som inte kommer i väskan förrän imorgon... undra hur jag ska få plats? Och jag känenr även ångest på att jag har för lite godis........ Ååååååååå
.
Säger godnatt även om det inte blir sova än.. Och undra hur allt ska få plats egentligen ?!
Har självklart med mina hörlurar.. Vad skulle man göra utan musik?
Här är även det jag ska ha på bussen, självklart är den rosa one piece:n på! Haha blir väldigt mcyket rosa för min del... pricken över i:et är ju hörlurarna som är HELLO KITTY! :D
.
Sista dagen med bloggning är imorgon innan helgen... Känns lite tråkigt :( Men jag lovar att det blir ett inlägg imorgon (minst ett)

packning på g

Hej bloggen, internet har det varit krångel på i skolan så därför har jag inte varit så uppdaterad här. Men det var ju en lång skoldag, men den tog jag mig egenom utan klagomål! :D Toppen! Sedan konfa... BAD och efter detta köpa en massa till helgen! Känner att jag köpte överdrivet mycket, och en sak jag märkte var att det var väldigt mycket rosa jag valde? Hmm.. Tänkte inte ens på det.
.
Jag är också mycket stolt över mig själv, följde med min syster på ridningen. (nästan som en vana nu? Men tycker det är jätte kul) Och jag våga till och med gå runt med henne och hästen, det är framsteg kan jag lugnt säga!!! :O
.
Nu ska jag sätta igång med min packning, har en lista framför mig och herre vad jag ska packa! :D Uppdaterar sedan
.
Kör på både rosa shampoo, balsam, låda med godis (va lite gulligare tyckte jag), tandborste, deon är det också. Visst är det lite gulligt? ;)
.
och säger redan nu, LYCKA TILL.. Jag kommer aldrig få plats med alla mina saker... :( Men inga mer väskor har jag bestämmt... (nästan iallafall)

Fixa mig för sängen

Bad update idag, men jag kom precis hem nu. Följde Johan, men det blev lite långt så min snälla mamma hämta mig. ( känns ju mig inte alls lat..) Och ska bara fixa mig för sängen sedan lyssna lite underbar musik innan jag somnar. Älskar desssa kvällar, och försöker få en bra dag imorgon, även om torsdagar är skit. Får ju se fram emot att köpa min favoritglass! :D rätt som gissar får en länkning till sin blogg
.
Imorgon har jag även "komihåg" att gå ner till ica och köpa godis, chip, choklad, dricka och nödvändningheter för helgen! Denna helgen är det faktiskt okej med onyttigheter.. (kommer inte klara den annars!!)
.
Imorgon kanske det blir ett video inlägg med "dagens fråga", så undrar ni något så är det bara att ställa det till mig! passa på!
.
Åh gud va gott.. Kan ju säga att jag redan längtar och kommer klara dagen galant imorgon! Det negativa är ju att jag ska ner till cenrum för konfa dirket efter skolan och är inte hemma förrän runt sex.. BAD

Go onsdag

Hej bloggläsare! Det är onsdag, bästa dagen på hela veckan nästan, bara 3 lektioner (varav två är samma ämne) Och sedan sluta! :D Jätte härlig dag helt enkelt.
.
Just nu har jag precis ätit lite, tagir en dusch för jag va så otroligt varm& trött och snart ska jag möta Johan som kommer hit. Fortfarande lite besviken på vädret, det kan ju hända hur mycket som helst nu på dagarna?!
.
Aja puss!

Nattinlägg

Hihi anledningen till att jag blev sen med inlägget om "mitt rum" var för jag va på en liten promenad med Amanda, lutade mot ica och jag köpte min favoritglass twister! Det är nog Sveriges bäst gjorda glass, får aldrig nog av den!
.
Men nog med det, nu ska jag lägga mig i sängen och tänka på refrängen. (ärvda ord från pappsen) och försöka somna, vilket alltid blir lite senare än jag tänkt mig. Men det som är posetivt är att jag början 09.50 imorgon! :D
.
Jag ska även på konifirmationsläger (=konsitrationsläger) på fredag-söndag och då får jag fetaste dissen av mamma:
.
Innan jag ska sova så brukar jag ligga och lyssna på lite lugn musik för att sedan somna lättare.. Så här är min lista på spotify!
(klicka på bilden för att komma till listan)
.
Hoppas alla får en bra kväll och godnatt på er läsare! Himla kul när statestiken är på topp igen :)

Mina Jo Lou klänningar

Har fått frågan om mina klänningar från märket Jo Lou, alla klänningar från klädespartyrna! Är helt såld på deras klänningar, så himla somringa och snygga. Och jag tycker verkligen varje klänning är värd sitt pris!
Denna bruna klänning är en enkel som både kan användas till jeans, shorts eller bara denna klänningen. (fast den är dock ganska kort) Men jag gillar volangerna över bysten och enkelheten på den!
Denna klänningen är mer som en långklänning och blir riktigt snygg till ett par vita converse eller palladium och en jeansjacka. Mönstret är snyggt och man sticker ut lite i den ;) Denna ska användas mycket i sommar!
Detta är min sist köpte klänning (den jag köpte på vårat klädesparty) och är verkligen min favorit! Den är så smart gjord så den funkar lika bra till tunika (som jag hade på valborg) som en klänning till antingen höga klackar eller converse!
.
.
Hoppas ni fick se det av klänningarna som ni ville. Är det något mer plagg ur mig garderob eller klädhängare som ni vill se? Bara att säga till isånnafall! :D

Bilder på mitt rum (försenat)

Förlåt att jag är försenad med detta, men jag berättar anledningen varför sedan. Nu får ni iallafall se några bilder på mitt rum (dock så är inte sängen bäddad och så). Jag har även en idé om en teve bänk + teve på väggen vid det minsta förnster (där under) så man kan sitta i sängen/ha kuddar under och sedan flytta upp mitt XBOX 360 så man kan spela lite ;) Men den idén väntar jag lite med... Haha
.
Jag är inte klar med mitt rum, men frågor kommer ju in hela tiden om hur det ser ut. Så tänk på att det är just nu och inte alls helt nöjd än! Och uppdate: Sängen är helt underbar! Alrig sovit såhär bra kan jag lova... :D
.
Min nästa grej att slänga ut från rummet är bokhyllan! Jag verkligen HATAR den.... (har den för jag måste ha alla mina saker i den..)

Om du vill följa min blogg enkelt på facebook

Nu har jag skaffat en länk till min facebook sida på bloggen, så klicka på den för att följa min blogg enklet genom facebook! Visst låter bra? ;) Så bara klicka på den för att komma till sidan på vänster sida av bloggen!

Håll utkik på bloggen 20.00

Hej bloggen! Nu är jag tillbaka vid mitt bloggande och jag har bestämt att jag ska bli riktigt aktiv här nu, visst låter detta bra?
.
redan ikväll så ska jag fota mitt rum och visa hur det ser ut nu med den nya sängen och så. Så håll utkik, kommer bild klockan 20.00! Och imorgon kommer en liten överaskning också.. Spännande?.....
.
Just nu har jag tagit en frukt och ska försöka börja med lite plugg... Eller ut på en promenad? Jag ska iallafall ha en riktigt mysig kväll med trevlig musik som rullar på! Hatar verkligen veckodagar just idag (lite sur på vädret..)
.
"Hon var den jag såg upp till, den som alltid såg det posetiva på allting. Nu lever jag i dina fotspår, jag ska göra dig stolt! Min ängel, Ester Pålsson. Allt blev svart den 26 december 2009"

Ny header

Trycket ni på "F5" så kommer bloggen uppdatera en nyhet, min header! Jag kände att jag ville ha lite nytt och fresht, så visst är denna lite mer somrig? :D Jag blev iallafall riktigt nöjd, det är viktigast ju! Right?
.
Kul om ni kommenterar vad ni tycker! Är tillbaka med bloggandet imorgon. Bra va? Hoppas ni alla kommer gilla detta. För jag tror detta kommer bli riktigt bra iallfall :D
.
FÖRUT
.
NU

Valborg 2011

Nu har jag kört ca: 6 träningspasset denna veckan om inte mer. Himla skönt!
.
Vill även tacka för en mycket trevlig valborg, natten avslutades i Amandas säng efter vandring hemmåt. Lyckat blev det ju tillslut måste jag hålla med om.
.
Nu ska jag äta köttet som håller på att grillas efter träningspass, underbart!
.
Efter många olika klädesplagg så bärde jag detta under kvällen/natten. Klänningen (som jag använde som tunika igår) är från klädespartyt och det är märket Jo Lou (kan inte stavningen)
.
Här är bilder när jag och Amanda va påväg till Lönn efter att ha ätit middag hos Simon.

Lyckad valborg

Jag har en del bilder från valborg som kommer upp ikväll eller imorgon! Så håll utkik

RSS 2.0