18 - någon stad du vill bo i

En stad jag vill bo i inuläget är Kungsbacka, där är nära till alla mina närmaste kompisar!

17 - staden du bor i

Jag bor i orten Lindome som ligger i Mölndals stad. Dock inga bilder på de, haha.
Så blev en bild på vårat underbara lag!

lindome gif - näset if

Här kommer en del bilder från matchen, (de mamma hann ta innan jag blev skadad)
Jag är den som har lila fotbollsskor med ill oranga snören så jag slipper få den frågar iallafall ;)

dagen på akuten igår

Igår mitt i matchen så blev jag skadad i knät så fick åka till akuten. Nu går jag på kryckor ett tag och sedan ska jag börja med sjuk gymnast. Ingen fotboll på ett tag :( Nu första matchen och allt, helvete!!
Kommer uppdatera ikväll med bilder från matchen +sjukhuset.. Puss

dålig uppdate

Jag vet att uppdateringen har varit usel, men min nya dator ville inte koppla sig till mitt nätverk. Så jag har ju väntat hela dagen. *Suck*
.
Kollade precis melodifestivalen och slog vad med Simon att nummer 8a skulle till final. Men icke, ofta inte dom var bäst? Aja, förlora och är skyldig 100 kr nu också. Super!!

Min dator är tillbaka!

Tjena! Det är fredag och det är super, på kvällen så ska jag på wnp i Åsa. (det är hardstyle, vilket kommer bli awesome!)
OCH JAG HAR ÄNTLIGEN FÅTT TILLBAKA MIN DATOR!! :D Den ser helt ny ut, vilket jag tror att den är också.
.
Svar på kommentar: Jag tror att Olivia går på dans forum iallafall, och jag känner henne genom klassen. Gått med henne från coh till sedan 5an och nu går vi i samma klass! ;)
Hittar massa gamla bilder på denna datorn. (gamla eller gamla)

15 - någon du ser ner på

Någon jag ser ner på är olivia, lilla gulliga olivia. Lilla kortisen!! Hihi

14 - någon du ser upp till

Den man ser upp till är Carl, han är så himla lång och man når knappt till axeln. Haha
Detta är en bild från början av 2010

13 - någon du vill åka med utomlands

(försenad)

duscha duscha duscha hela dagen

Jag har duschat och allt nu, ska bara vänta på att håret ska torka. (hela kvällen komer de ta, nackdel med långt!)
Jag och rakhyveln är inte vänner, blodig över hela benen och det svider så in i bomben. Åh vad ont jag har, den vill mer ha blodbad medans jag vill vara fin... Fan!
Men som tur är så har jag mina bästa vapen, Hello Kitty plåster!!

hemma från en fullbokad dag

Men just nu har jag precis ätit upp och då rolig som jag är har jag kameran i högsta hugg. Bjudande och gulligt ;)
.
Skola CHECK
Konfa CHECK
Träning CHECK
Äta CHECK
Duscha
Mysa
Lägga mig och sova
Som ni ser så är ena mackan helt bränd (ställde mig och gjorde en ny, bränd!!)

Min dag är räddad

Dagens höjdpunkt var ju betyget i matte, nu ligger jag på VG. Och fick också höra att jag är nära att höja mig till MVG ? Hmm detta är ju underbart!! Så nu ska jag försöka lägga in ett till prov snart för att få en höjning.
.
EFter skolan blir det konfa sedan träning!!
Denna låten som är under fick mig att sakna sommaren så inormt!

Edward Maya feat. Alicia - Stereo love


fox och filippa

Här kommer de efterlängtade bilderna från kvällen då jag passade Foxen.
Vi båda var trötta och hade himla roligt, så inga seriösa bilder tyvärr. Haha
Han är världens underbarast kille!

cup cakes i skolan

Jag har inte berättat att vi gjorde cup cakes i skolan idag, på HKK (hemkungskapen) förståss. De blev verkligen jätte bra och super goda!
Väldigt dåliga bilder som är tagen med mobilen. Men de duger ;)

mandus kom hem från syd afrika!

Hemma efter en go teknik träning, lärde mig jätte mycket på den! Och även ätit mat och duschen. Ska snart lägga mig och kolla på en film, som får mig att lugna mig innan jag ska sova.. (Hahha jag blir verkligen hyyper på kvällarna!!)
.
Ps. Min bästavänn Amanda kom hem från Syd Afrika idag, hon hade även med en sak till mig.. Gissa vad ? Berättar imorgon ;)
en redigt gammal bild på mig och amanda!

säljer header och bloggdesign igen i veckan!

Som innan så säljer jag ju bloggdesigner, där man får välja exakt hur man vill ha det. Jag påminner igen om att man fortfarande kan köpa. (det finns ju folk som har frågat) Dock så har inte mitt photoshop kommit än, men ska fixa det till denna datorn under denna veckan har jag bestämmt. Skiter faktiskt att detta är en låne dator, får väll ha det här ändå.
.
Och det skulle vara jätte gulligt om man kunde reklamera denna bild här nere till min blogg, puss!

skriver om ipren

Godmorgon, det blev ju ingen bloggning igår.. Istället satt jag och pratade med Kim, mamma och pappa om pappas resa i USA. ;)
.
Det gick jätte bra att passa lillgrabben, gjorde fruktsallad och satt och sjöng låtar. Han är så himla go verkligen och vi tog massa underbara kort som kommer senare när han skulle borsta tänderna osv.
.
Helt inne i mitt arbete om IPREN. (eller inte) Men ska sätta igång nu hade jag tänkt, puss!
Såhär vill jag att min balklänning ska se ut i 9an, så himla fin!

iväg till foxen

Snart ska min morbror hämta mig så ska jag passa min kusin Fox. Mest få honom att sova och kolla på en film sen, riktigt mysigt! Kommer uppdatera när jag kommer hem ikväll, men nu ska jag byta om till myskläder. Puss
hej go tjej!

12 - någonstans du vill åka

Någonstans jag vill åka är till Hollywood, där vill jag även bo när jag blir större. Så får hoppas att jag far dit snart!

underbart att komma ut på morgonen!

Har varit ute och power walkat och duschat efteråt, så nu sitter jag och äter musli och en banan!
ny duschad!

11 - en person du snackat med länge men inte träffat

Det får bli en bild på alexander som inte fått tummen ur och vågat träffa biffen som mig då! Hihi han kommer nog mer skratta åt detta inlägg, men det är bara sanningen!! Dock så kommer jag och hem söker ditt hus (om man säger så) hihi. Så de så, pusspuss och godnatt på dig med!!

victoria beckham ska ha ett till barn?

Något jag står fast vid är att Victoria Beckham är riktigt snygg. Dock har hon kanske blivit lite för smal nu det senaste, men annars har hon skit snygg kropp. Tycker såhär, hellre sillisar som man är nöjd med, eller små myggbett så man inte vill ta av sig tröjan. Är man själv nöjd (som hon är) så ska man självklart göra som man vill!
.
Victoria och David har tre barn tillsammans, alla tre är pojkar. Nu har de kommit ut med att det ska få sitt fjärde barn i sommar, en flicka ?! Jag läste att de gått iegnom en speciell behandling för 150 000 kr för att de vill vara så säker som möjligt att det är en flicka. Man har ju hört redan innan hur mycket de drömmer om en dotter, men är det värt den smärtan som hon kommer få gå igenom och dessa pengar ? för dom är det ju inget men ändå.
.
Själv tycker jag att barnet ska komma som en överaskning, det är ju en del av gravideteten att vänta och se vad det blir. Men deras val ju.

Filmen seven pounds

En film som jag verkligen rekomenderar är Seven punds, dock var jag ledsen genom hela filmen och tårarna bara rann. Så himla fin, men ändå så himla sorglig.
.
Men vill man vara ledsen, eller är sugen på en kärleks film med tårar. Så kolla verkligen på denna! Den är också väldigt värd att se. 4 av 5 stjärnor får den!

jag är en liten spännis

Nu är jag hemma från en go power walk, fick även i mig ytterst lite middag och smaka på en bulle. Imorgon ska jag gå upp 7.00 (när jag egentligen börjar 9.10) för att jag ska ut och power walka. träningen ska bli i full gång!!
redo för utgång!

ut och power walka

Nu ska jag ut och ta en power walk innan middagen. Visste ni att mat förbränningen är till 100 % om man äter efter man rört på sig. Hum.. Detta ska jag börja med ;)
Jag lyckas nog aldrig fassna på bild, haha!

drömmer mig bort.. till värmen!

Jag slår vad om att jag inte är ensam om att vilja åka bort, långt bort om det skulle behövas för att komma till solen & värmen! Det är så himla dåligt väder i Sverige.. Kort sommar och jätte lång vinter..
.
Jag ligger och kollar på en film just nu, Seven pounds medans jag tycker synd om mig själv. Mår inte alls bra, huvudet värker (som vanligt) och förkylning. Men jag ska ändå köra en power walk ikväll för jag ska banne mig tänka på träningen nu!!
.
Fick även hem 1 paket idag med lite sommar nytt. Hur underbart är inte det ? Ett rosa maglinne, en jacka och ett brunt skärp. Dock ska jackan tillbaka för den var skitful på, såg ut som en regn rock. *Hihi* (skämt åsido)

tips på vårjackor

Denna jacka är från Lindex och kostar 599 kr. Jag har själv varit och testat den i affären och den är verkligen super snygg på!! Rätt sugen på den, dock har jag redan beställt hem en vårjacka.
Denna jackan är från H&M och kostar just nu bara 199 kr på deras online shopp. Beställde den beigha i början av året och väntar in den!
Denna jackan kommer från Nelly.com och kostar 599 kr. Den är jätte gullig om man inte riktigt vill synas med någon speciell färg i vår / sommar. Dock kanske färgen är lite tråkig ?

half-boyfriend

Det är måndag, det är ny vecka att se fram emot. Jag är jätte glad och kommer ta mig igenom denna vecka lätt! (känslan just nu iallafall) Jag ser fram emot något jag inte riktigt vet igen. Men ska skriva upp veckans planer nu iallafall.
Måndag (idag) Jag ska troligtvist springa med fotbolls laget, dock får jag se för jag känner mig inte riktigt frisk. Funderar på att power walka helt själv istället. Kan då köra så långt som min kropp klarar av nu när jag är halv sjuk.
Tisdag Går i skolan, sedan efteråt så ska jag ut och power walka i ca: 1 timme. Klockan 17.30 hämtar min morbror mig så ska jag passa min lilla kusin Fox hela kvällen!
Onsdag Den goaste dagen i skolan och efter har vi träning med Nexbon (stavning), kommer köra teknik i hallen. Sedan power walka hem / ut 30 min.
Torsdag Skola, sedan träna med fotbolls laget (Taggning inför match på söndag). och antagligen power walka 30 min efteråt.
Fredag Kanske powerwalka 30 min innan skolan, skola och kanske wnp i Åsa med gött folk!! Annars träffa kompisar, inga riktiga planer ännu.
Lördag (tränings fri dag, man behöver det) Försöka få in en fika med någon kompis!
Söndag Kanske gudstjänst 11.00 på morgonen och sedan ha match med fotbollslaget. NÄSET vs LINDOME GIF

Detta är min vecka, kommer sikta in mig på träningen nu väldigt mycket. Sommaren är nära och jag har varit sjuk nu någon vecka så jag behöver ta igen mig! Så det kommer stå väldigt mycket om "träna, träna, träna"! Stå ut med det!!
Två av mina kusiner: Enzo och Fox

dags att välkomna en ny vecka med skola!

Säger bara såhär "godnatt allihoppa" och jag är inte alls avis på den del av Sverige som har lov nästa vecka. (alltså den som är) Medans jag går i skolan, wwie!
Jag ska precis lägga mig i min nybäddade säng och kolla en film (fortfarande inte i vanor att somna tidigt som nu). Godnatt!

Hej nyvaken osminkad tjej i veckan!

10 - en bild på dig och ett ex


hela facebook är packat varje söndag klockan 20.00

Och undra varför ? Jo solsidan!! Dock är jag himla ledsen att jag redan sett avsnittet som sänds idag :( Så jag får sätta mig och kolla lite filmer istället!
Imorgon är det ny vecka och jag måste berätta en sak: 2 veckor skola, sedan 2 veckor prao, sedan 1 vecka skola, sedan 1 vecka lov!! Det är ju inte så långt trotts allt?


man blir tårögd av denna video


Allt detta man sett i bloggvärlden om bantning osv så såg jag denna video på en blogg. Man blir helt tår ögd, att en människa utsetts av detta och fassnar i situatinen. Helt otroligt! Så kolla och förstå.. Vila i fred!!
Ps. Nu ska jag snart ner och äte kladdkaka jag och min syster gjort!

träning 13.45

Jag är ju allt för goo på morgonen, tar 1 timme försent på träningen. Så pappa och jag slkyndar oss, men kommer på det sen när vi åkt, så är hemma hos Rebecca nu!
Hörs efteråt, jag är allt smart!

jag pallar inte trycket

Mitt huvud sprängs snart, smärtan är så stark! Inga tabletter hjälper. Åhhh!

9 - den bästa sommaren


8 - någon du saknar


7 - hur ditt liv såg ut förut


efterlängtade videoinlägget


video inlägg på g

Snart kommer det komma ett video inlägg, dock så vill inte videofy sammartbeta med mig just nu.
Jag var även med Marcus och Tom idag och innan jag åkte hem träffa jag Rebecca. Det är faktiskt rikigt skönt att vara hemma en fredag för en gång skull, det är man ju verkligen aldrig!
Me and Becca

hela vägen till frillesås igår!

Godmorgon! ;) Det är fredag och det är verkligen underbart..Men det har faktiskt kännts som lördag hela veckan, jätte gött! Snart ska jag in i duschen, mums med pannkakor till frukost. :)
Måste verkligen försöka hinna med dagens outfit idag!!
Jag vill iväg och träna så in i bomben. Hade inte orken imorse tyvärr!

Hemma hos emil

Hemma hosEmil just nu, så uppdateringen är seg. Kommer hem senare och snälle Tom ska åka hela vägen till kungsbacka!Puss!
hahhahahahah

pappa är hemma!

Godmorgon! ;) Blev lite seg uppdatering fram mot kvällen. Men pappas flyg var försenat 3 timmar så jag träffade Marcus, Tom och Emil och kolla på handbolls match med dom. Sedan åkte jag till flygplatsen, för att hämta pappa.
Låg och kollade på solsidan och sofias änglar en del av natten med mamma och pappa!
Fick även t.ex. 2 par converse av pappa, t-shirts osv.

Hemma hos mormor & morfar

Uppdatering blir det! ;) just nu är jag hos mormor, ska äta lax med tillbehör! Pappas plan landar klockan 18.10, så då står vi laddade med rosor för att välkomna honom hem!
Jag har fått massor av kläder som jag kanske visar några i bloggen.. Annars får ni se i olika outfits. Pappa kommer ju även hem med present idag ;)


var min tröja är köpt

Svar på kommentar: Dena tröjan är köp på h&m, den blir skitsnygg till smycken. Enkelt med snyggt!!


Pappa kommer hem!

Godmorgon! Strax ska jag iväg till mormors syster för att fika och kolla kläder ;)
Pappa kommer hem ikväll, så ska hämta honom på flygplatsen sedan.. Men jag ska försökal vara uppdaterad!
Dagens:

beställa hem ?

Jag är så himla sugen på att beställa hem dessa skorna!! Himla snyggt till sommarbruna ben och allt. ;)
Är det värt? Dock så är det h&m så kvallitèen på dom är väll sådär, men dom är läckra... Och bara 399 kr!

6 - en bild på den du kännt längst


bara en dag kvar

Just nu är det bara en dag kvar till min pappa kommer hem! Riktigt skönt att han kommer hem efter två veckor i USA, man är ju så himla avundsjuk!! Hollywood, L.A osv.. Han har även tränat på något kännt gym (som var hans dröm) Golds gym eller vad det heter.. hih
Idag ska jag kanske träffa Tom & Markus efter dom har gymmat. Och jag ska snart springa och fixa mig. Underbart!
Lite bilder på min pappa nu, så slipper jag fråger om de! ;)

nästa stopp - kungsbacka

Ska nu åka med Rebecca till Kungsbacka för att träffa Markus, Tom och Emil.

min bikini

Nu är jag klar för att åka, bikinin på och min going!

5 - en person som du tycker är snygg


FÖRSTA RIKTIGA DAGEN PÅ LOVET

Godmorgon! ;) Det är den första rikiga dagen på lovet + alla hjärtans dag!
Jag och Rebecca ska först till Lerum och bada (utomlandskänslan, hihi) och sedan ska jag kanske träffa Markus.
Som ni förstår så är uppdateringen lite segare nu undre lov, för jag är inte hemma så mycket. Men ska försöka hålla igång. :) Ska försöka få till en bild på min bikini som jag bär idag också!! Det verkar ni vara intresserade av
svar på kommentar: Jag saknar dig också pappa!

4 - mitt husdjur

Jag har ju inte direkt ett husdjur, men min lillasyster beter sig som ett! Men hon är ju trottsallt min syster, haha ;)

det är kallt ute!

Hemma efter en riktigt go dag! Utanför lindome, gud va skönt!!
Både kungsbacka, Göteborg, Lindome och hela köret på samma dag.
Var med Rebecca och Filiph först, sedan Markus, Tom och Rebecca. och nu hem ;)
Har min gose och funderar på en film, bara gosa ner mig!! Och alla hjärtans dag imorgon, den delar jag inte ensam ;)
jag är allt för söt

gudstjänst 11.00

Godmorgon! Uppe så himla tidigt (inte alls okej). Har gudstjänast klockan 11.00 som jag behöver gå på (inte gått på alls många). Senare ska jag försöka kolla igenom affärer på kungsmässan. Men vi får se hur dag blir ;) Ska precis ta på min one piece och äta frukost, aldrig att jag orkar fixa mig såhär tidigt!
jag bjuder på en go oförberedd bild! ;)

dagens outfit

linne - h&m l sjal - gina tricot l halsband - becca l jeans - no idea l skor - converse

lite goa bilder från ikväll


hemam hos rebecca

Nu har jag varit inne i Göteborg och köpt en one piece, hittade den som jag verkligen ville ha! Den är jätte go
Ikväll sover också fox hemma hos oss, så köpt massa gott inför melodifestivalen!!

träna fotboll på morgonen

Det var verkligen rikigt skönt att träna fotboll i detta vädret! Man blir också pigg och har hela dagen att hitta på något efter. ;) Så snart tar jag tåget in till Göteborg för att köpa one piece, hoppas jag får med rebecca också!
Detta är jag just nu, dock ska jag få på mig lite smink ;) Kanske hinner med outfit

2 en du litar på

Den enda som jag verkligen litar på är mig själv..

fredag hela veckan!

Det är fredag och det är super! Mormor och morfar kommer hem idag så ska dit och fika och sedan kanske ha go kväll med rebecca! Hör av mig senare ;)
Men ha en rikigt go fredag, för det är precis det jag ska ha!!

1 - en person du alltid har roligt med

Den person som jag har haft roligt med varje gång jag träffat är Jimmy!
Något av de roligaste, men också galnaste som jag träffat, dock var det ett tagsen nu. Men du är helt klart den person som jag alltid har roligt med!!

enkel fest outfit under 1000 kr

Jag har kört ihop en enkel fest outfit, eller om man ska på middag eller liknande.
Ni får gärna kommentera om ni gillar den nya kategorin och om det är kul att läsa! ;) För isånnafall forstätter jag!!
klänning: 399 kr på nelly.com
skor: 379 kr på nelly.com
ring: 120 kr på cocoo.se
Hela outfiten går på ca 900 kr, och man kan ju använda varje sak igen till andra kläder!!

ny kategori

Jag tänkte ha en ny kategori som handlar om olika outfits som är under 100 lappen, ni kan också skriva önskemål i en kommentar om vilket "tema", t.ex. fest, sommar, vår, vinter, mysig, sexig osv.. Ska redan börja med första outfiten idag som har temat "fest" så håll utkik ;)

30 dagar

Jag tänkte köra något som kallas "30 dagar" för att få lite varation i bloggen eller vad man säger! ;) För det är ju kul att läsa olika saker som händer i mitt liv. Och här är ett, MINNEN!

1 - en person du alltid har roligt med
2 - en person du litar på
3 - en bild på en du hoppas du aldrig träffar igen
4 - en bild på ditt husdjur
5 - en person du tycker är snygg
6 - en bild på den person du känt längst
7 - hur ditt liv såg ut förut
8 - någon du saknar
9 - den bästa sommaren
10 - en bild på dig och ett ex
11 - en person du snackat med länge men inte träffat
12 - någonstans du vill åka
13 - någon du vill åka med utomlands
14 - någon du ser upp till
15 - någon du ser ner på
16 - en bild på det första huset/lägenheten du bodde i
17 - staden du bor i
18 - någon stad du vill bo i
19 - senaste utomlandsresa
20 - din klass
21 - en konstig bild på dig själv
22 - en person som påminner om gamla tider
23 - din skola
24 - om 2010
25 - någon du glidit ifrån som du umgicks med mycket förut
26 - någon du tjaffsar med alldeles för mycket
27 - ditt nuvarande förhållande
28 - någon person du aldrig kommer glömma
29 - en person som äcklat dig
30 - ditt/dina syskon

alexandra "kissie" nilsson

Jag brukar ofta inte bry mig men nu är det över gränsen, kan man vara så retuscherad ?
Kissie är ju bara fake, och det hoppas jag de flesta vet. Men folk påverkas alldeles för mycket tycker jag, som t.ex. Micahs som nu ville köra flygvärdinne dieten för hon var för tjock. Hallå, hon är 15 år ? vad kan man begära på ett barn?! och att Kissie sedan ska gå ut på sin blogg med att Micahs va fet, det är ju bara omoget, kolla på din själv! Utan photoshop skulle du inte vara något..
Jag skulle vilja se henne i verkligen, haha.. Det är ju pinsamt att se bättre ut på bild än i verkligheten!
Dock så tar jag inte människor efter utseende, och jag har hört att Kissie är en jätte go tjej! Men går hon över gränsen och trycker ner andra så får man kommentera, hon borde kolla sig själv!!

SO PROV

Mattelektion och snart är det SO prov, lycka till till mig! Eller vad säger ni? ;)
saknar sommaren!

välkommen hem kim, hille och fox!

Godmorgon! Dagen börjat underbart, mamma körde till skolan och sedan på möte. Efter det bakades det på franskan, äppel paj!
Mamma hämtar nog efter skolan och sedan ska jag på konfa! Fy vad jag hatar det, längtar tills det är över!! Prov senare idag och imorgon igen, super ;)
igår kom även helena, morbror och kusin foxen hem till Sverige efter att vara utomland i 2,5 månad!
här är en länk till en tjej som reklamerade min blogg: hennes blogg här här

plugga i badet, bra ?

Ska försöka ta fram historia boken och lugga inför ett prov som vi har imorgon när jag ligger i badet, ska verkligen testa om det är ett bra sätt att plugga. Hahah!
Känner att jag behöver ett bad och bara ta det lungt, ta på sig myskläder efter och lyssna go musik!! Underbart ;)
seeeyaaaoooooo
Blev Filiph gånger 4, haha! Men här är en bild på en hur go kille som helst, Filiph. Som även ville vara med i bloggen ;)

reklamera www.jensenns.blogg.se?

har bestämmt mig för att varje person som reklamerar mig blir reklamerad här i bloggen, men dock vill jag ha antingen bildbevis / sidan där jag är reklamerad så jag är säker på att jag är det!
jag kan reklamera både din blogg / facebook sida / bilddagbok / msn / bild på dig eller det som du vill ha!

blev reklamerad av krall

Krall har en youtube sida där han gör olika videos, jag hjälpte honom att hitta en låt: den här som passa perfekt!
Så nu blev jag reklamerad i en video som är: den här och tycker att ni kan kika in på hans youtube sida: klicka här
Tack för reklamationen och kika ni också in!!

köpet från igår

Här kommer det jag köpte igår, på troserna är det en riktigt usel bild! Men min kamera är ju sönder för tilfället

thaimat till middag idag, längtan bort!

Hello! Kör på engelska, gulligt? ;)
Mamma, Linn och jag var verkligen tvugna att äta thai mat idag, fick hem ett vykort av mormor och morfar som är där! Fuskit!
Var också på fika hemma hos Oliver och deras familj efter skolan, bulle och allt.. Dock ska jag inte äta sån skit.
Ska precis ta kort på det jag köpte så håll utkik, puss!

sovmorgon till 9.50

Godmorgon! ;) Ligger fortfarande i min säng för jag börjar inte förrän 9.50! Har bara två olika ämnen idag, sen blir det träning. (hoppas jag)
Och just det, jag ska nog sjunga på skolavslutningen! Kommer inte klara pressen med alla människor :(
bjössar på en bild som jag tog igår när jag var helt crazy, blir hyper på kvällen.

detta kom på posten igår

detta kom på posten igår, ni minns väll att jag beställde hem saker från h&m ? ;) och sen fick jag äntligen min klocka, så himla läcker!!
sen så ska jag försöka få ut bilder på det jag köpte igår, kommer senare!

detta är fortfarande inte min blogg

jag måste säga att jag är imponerad! över 100 unika besökare varje dag, även om detta inte ens är den blogg jag använder!!
Men jag ska sitta och leka med designen ikväll och imorgon så kommer låsa bloggen tills imorgon, så kolla in imorgon igen med ny design troligtvist!!
PUSS Filippa

RSS 2.0